Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Pooh - майстор
Ох котьооооо, ти само ми подай някой Доктор ...
Доктор, адвокат и данъчен - колкото и да ги бръснеш - все им е малко!
Но медицинските кадри са винаги на първо място - на тях вечно всичко им е скъпо, но ако ги питаш за техните тарифи, ще реши човек, че живеем във Швеция :wink:
Закачката беше весела, кой разбрал - разбрал, кой не е - да е. Да се посветим сега пак на благотворителност :wink:
The_FAN - специалист
takezo написа:
The_FAN написа:
takezo написа:
Ще питам някоя от "тях" ако ми каже че е твоя ...давам ти я . :wink:

Падна ми в очите много ниско....все едно те няма вече в тоя форум.
Т.к. темата леко се отплесна ...мога да напиша сериините номера и марките на машините ако , пак казвам ако някой ми пофаже ф-ра с касова бележка за някоя от тях а давам на момента.Но едвали ще има такъв.

Машините за закупени , от частно лице което ги закупува с ф-ри и износни бележки от разни заводи в ликвидация , военни поделения , и там подобните му .Имат гарантиран произход.
:wink:
Всичките фактури ли да ти снимам или една е достатъчна?
Егати модрните военни поделения с Makita в инвентара :) Ей, не падаме от Марс !
Takezo Sensey - модератор
The_FAN , мислех да не пиша. Не виждам смисъл . Това съм чул не съм му сектератка , нито ме интересува. Излишни "спорове" водим.Това не е мой бизнес. Всеки да си отговаря за себе си. Ф-ри мога и аз да покажа и то от официалните представители на марките щото съм им дистрибутор.

Прав си ОК...и толкова .
:cool:

Тема "помогнете !!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: