Наредих плочките на северната стена ( тази с мивката) "на сухо", на пода в хола. Оказа се, че при хоризонално нареждане изглеждат доста "тумбести", за толкова малка площ( 300 на 245см). Явно малката разлика във височината и ширината ( 25см на 33) пречи да се създаде чувстото за уют, за което писах преди
. Ще ги наредя вертикално, така цялата картина изглежда доста по-стройна. На картинките първото нареждане изглежда по-добре отколкото "наживо". Там плочките изглеждат по-малки и може би това създава приятното впечатление. Хората, които ми казаха, че е претрупано, бяха прави! Наживо наистина изглежда много зле заграждането на прозорците и тоалетната чиния и кантовете на пода и тавана със сини плочки. Засега ще умувам върху варианта на EmoZ. Между другото чудя се какъв цвят ще е подходящ за фугите и тавана? Някакви предложения?

EmoZ написа: п.п. Апропо как се казва тоя софтуер? Аз имам един 'punch home design' 4GB, адски тромав е, инак има добро 3D.Казва се Google SketchUp. В първия ми коментар съм дал линк към нея. Малка е - към 100МВ. В нета има готови модули с различно обзавеждане.