Нека намерим най-тънките цени.
mhd - помощник
Здравейте, някой ходил ли е в този новооткрит магазин от типа "направи си сам". Има ли впечетления от него - http://www.hubo.bg
Чаро - Акълия
Е сега се връщам от там.
НАЙ-ХУбавото е че НЯМА хора. Все още.
Иначе е скъпо. Интересно е че няма много китайска стока. Или поне на пръв поглед не личи. Ако може да се вярва на баркодовете излиза че повечето стока е белгииска. Някои неща са двойно и тройно по-скъпи.
Последна промяна от Чаро на пон дек 08, 2008 8:48 pm, променено общо 1 път.
srceko74 - специалист
cacho написа:
Ако може да се вярва на баркодовете излиза че повечето стока е белгииска
ште ме светнеш ли как да распознавам китаиското от другото по баркодовете :sex:
Чаро - Акълия
http://www.izmamno.com/bar-code
:wink:

Обаче това не е 100% сигурен метод!!!
Ако една стока е произведена в Китай за България да речем (поръчка), слагат кода на България...(продуктите на топ мастер и райдер.....)
srceko74 - специалист
cacho мерси много инфото го бива за ориентир :2thumbs:
velsi - Почетен майстор
Аз ползвам една програмка за Java за тази цел. Много е удобна, пък вече почти няма телефон без Java поддръжка.
EmoZ - специалист
velsi написа:
Аз ползвам една програмка за Java за тази цел. Много е удобна, пък вече почти няма телефон без Java поддръжка.
Велси, от къде може да се изтегли таз програмка.

Успех.
ibogdanov - специалист
cacho написа:
Е сега се връщам от там.
НАЙ-ХУбавото е че НЯМА хора. Все още.
Иначе е скъпо. Интересно е че няма много китайска стока. Или поне на пръв поглед не личи. Ако може да се вярва на баркодовете излиза че повечето стока е белгииска. Някои неща са двойно и тройно по-скъпи.
:) магазина си е ОК .. само дето белгийската стока си е с китайски произход -

"About VARO
Vic Van Rompuy starts a wholesale hardware business in Mortsel, near Antwerp, in 1958. Varo is born!
The business soon grows to a point where a bigger storage is needed. Lier, a pleasant provincial town in the heart of Belgium, is able to offer a section of its new industrial estate. In 1975, this location becomes VARO's base of operations.
The company is now an important distributor of DIY equipment and trades European-made products and certain private labels form the growing Asian manufacturing market.
VARO enjoys continuous growth and when daughter Let Van Rompuy joins the team, the development of the company continues: the storage area is expanded and the offices are modernised.
When grandson Jeroen Nys takes over in 1997, the company changes course.
VARO now focuses strongly on the ever-growing Chinese and Taiwanese manufacturing markets.
New markets are being targeted and the company takes an enormous leap forward."

това е от сайта на ВАРО... белчийските ел. инструменти !!!!
аз останах приятно изненадан от ръзните инструменти на "Стенли"
доста голям избор имаше и техните цени ми се видяха относително приемливи. Иначе не бих казал че е много по-скъпо от Бриколаж или Практикер..
mim - специалист
а дали са пуснали нормално отопление, че ние като ходихме имаше 3 калорифера и вътре беше по-студено от вън
ibogdanov - специалист
mim написа:
а дали са пуснали нормално отопление, че ние като ходихме имаше 3 калорифера и вътре беше по-студено от вън
хехехе :) Тогава им беше изгорял трафа май. И аз бях този ден там за сефте. Събрах толкова студ, че после ми трябваше един ден да се размразя.
Имаше някаква бригада дето правеше опити да монтира платна от вата по стените и изобщо не си даваха зор... бяха доста комична гледка

Тема "Магазин Hubo" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: