Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
group_ood - напреднал
мерси, стараем се
group_ood - напреднал
идеика за таван

Прикачен файл

ideika za tavan.jpg
ideika za tavan.jpg (35.28 KиБ) Видяна 5031 пъти
sasooooooooo - "специалист"
Тази детелина и аз я имам :lol:
group_ood - напреднал
браво на теб
group_ood - напреднал
още идеики

Прикачен файл

ideika za tavan 3.jpg
ideika za tavan 3.jpg (29.05 KиБ) Видяна 5018 пъти

Прикачен файл

ideika za tavan 2.jpg
ideika za tavan 2.jpg (28.03 KиБ) Видяна 5019 пъти

Прикачен файл

ideika za tavan 4.jpg
ideika za tavan 4.jpg (25.93 KиБ) Видяна 5020 пъти
rulom - модератор
Държа да си кажа мнението.Значи детелината не е нищо особено.С тея две лампи на листо, всяко отделно листо ми мяза на жаба.Не може на толкова малка дръжка да има 6 лампи, а на тези големи листа 8 лампи.Някакси е съсипана цялата идея за детелина.
Относно самата детелина:Някъде из форума имаше снимки на детелина чиито листа бяха на отделни нива.Изглежда и се доближава до реалната.
Относно монтажа:Не съм специалист по ГК, ама начина на монтаж при еделвайса и детелината не е от най-удачните, според мен,Не може цялата плоскост на листото на еделвайса да го хванеш само на средата, а в двете страни да висят по 40-50 см ГК без никакво укрепване, та само от тежестта си и атмосферните влияния той ще се огъне, същия монтаж е и при детелината.
Не знам нека, колегите си кажат мнението.
Никой не се е родил научен.......... и няма да умре научен........ на всичко от даден занаят.............
Дръжката е над два метра дълга и около 10см широка.Лампите всъшност са свещищки.И са добре разположени просто снимката е кофти.Виждал съм я на живо изглежда доста добре.Макар че не бих си я сложил на моя таван.
Аз лично съм направил три подобни по същия медот и закрепване.Листата са с лек наклон навънка но и това май не си личи от снимката.В зависимост от формата и цвета стават различни цветя ако е червено и с малко по остри листа става гербер.
group_ood - напреднал
Първо аз да ти кажа когато не разбираш не изказвай мнение,второ детелината е с големина на хол и когато не си и видял пропорциите защо говориш.пък и когато не си специялист не коментирай за това казах,че с гледане не става.
А за еделвайса не ти ли идва на акъла,че е направена така за да провисне малко за да е по автентична,но за какво да те отварям в тънкости.
rulom - модератор
аааа, ясно :cool: , аз затова питах, щот не съм специялист
Тия тънкости в Кнауф май не ги знаят :wink:
pesho - специалист
...аве, те си и вехнат естественно...а как миришат ?

Тема "Много идеии" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: