Нека намерим най-тънките цени.
ivannn - помощник
нед мар 29, 2020 11:27 amtntcom написа:
Отвертката от снимката я имам от 2 години беше 60лв. И да не е точно винтоверт. Главно за видии и някой болт.
Батерията държи яко и работата върви бързо.....
Споделям това мнение. Освен за инцидентно завиване или отвиване на винтове, ползвам я като ножица за картон, а и с манивела за ключове на струнни музикални инструменти. Моята дойде с мек калъф тип несесер, а сега май са с куфарче.
ben84 - специалист
нед мар 29, 2020 11:27 amtntcom написа:
Отвертката от снимката я имам от 2 години беше 60лв. И да не е точно винтоверт. Главно за видии и някой болт.
Батерията държи яко и работата върви бързо. Разглобил съм гардероб, спалня, секция и сглобих 2 гардероба с обшо 2 цикъла на батерията т.е. 1 междинно зареждане. Но най-ценното са приставките за неудобни места и това че може да се постави в джоба когато си на стълба.
Като недостатък е дръжката която не се завърта като на този с фенерчето и по-скъпата цена. Ако приставките не са фактор е по-добре отверката с фенерчето.
Само да поясня, че съм имал и двете, а професионално работя и със скъпи такива.
Не казвам, че отвертката не става. Напротив. Много е добра за тия пари.
Но при положение, че ще си купува малък верт, тази отвертка не виждам колко често ще се ползва.
vencil - специалист
Този Акумулаторен компресор и помпа https://www.lidl.bg/bg/p/super-sbota/ak ... mpa/p37072 върши ли някаква работа или повече вдига шум от колкото работи. Сравнено с тези мобилните за кола струва ли си повечето пари, блазни ме че ще мога+колата да го използвам и за колелото надуваем дюшек и кану когато сме на палатка някъде. Справям се и с помпата ама ако си струва що да не си направя живота по-лесен :) , някакви лични впечатления за и против.
Фитилчо - майстор
пон мар 30, 2020 8:28 amvencil написа:
Този Акумулаторен компресор и помпа https://www.lidl.bg/bg/p/super-sbota/ak ... mpa/p37072 върши ли някаква работа или повече вдига шум от колкото работи. Сравнено с тези мобилните за кола струва ли си повечето пари, блазни ме че ще мога+колата да го използвам и за колелото надуваем дюшек и кану когато сме на палатка някъде. Справям се и с помпата ама ако си струва що да не си направя живота по-лесен :) , някакви лични впечатления за и против.
Нали си представяш колко му е голямо буталцето.....
Сега сложи каяка/дУшека до него и пак си го представи
Хубаво е, като го правиш да имаш календар с месеците, за да измериш за колко време се надуват :lol:
пишман_майстор - майстор
Е те не са ли реално два отделни инструмента? Единият има слаб дебит , но пък успява да тъпче до към 10 бара ( примерно ) , другият е за дюшеци , с висок дебит ( турбина се върти, не буталце ) , но пък е за ниско налягане . С второто ще може да се помпят нещо от рода на дюшеци , детски плажни топки, пояс, надуваемо басейнче, барбекю да се разпали и т.н.
vencil - специалист
Е те са две части поне аз така го разбирам https://www.lidl-service.com/cps/rde/SI ... УМУЛАТОРЕН КОМПРЕСОР PAK 20-Li A1 / АКУМУЛАТОРНА ВЪЗДУШНА ПОМПА PALP 20-Li A1 предполагам че помпата ще върши работа е накрая сигурно ще трябва канутата да се допомпят с крачната. Не знам компресора колко е удачен за колата, айде колелото смятам че няма да е проблем въпреки че налягането на гумите е по-високо.
cholev - майстор
пон мар 30, 2020 8:28 amvencil написа:
Ако имаш още Х-20 си струва. Ако нямаш сега е момента да започнеш да събираш :-D
Компресора ми стои в колата. Настроен е на 2.5бара (за С-5цата) и спокойно вдига от 1.5 до 2.5бара. Удобен за проверка на налягането и допомване при необходимост.
С помпата разчиствам разни боклуци при работа в работилницата(прах, стърготини и пр)
mnn - помощник
Привет,
Някакви отзиви за акумулаторния гайковерт?
По темата с отвертката; в крайна сметка си взех Bosch GSR 12v-15. Прецених, че няма смисъл да давам още 50 лв. и за тая отвертка, която я ще ползвам като имам винтоверта, я не.
Lion15 - специалист
ср апр 01, 2020 8:54 amprobagreshka написа:
По темата с отвертката; в крайна сметка си взех Bosch GSR 12v-15. Прецених, че няма смисъл да давам още 50 лв. и за тая отвертка, която я ще ползвам като имам винтоверта, я не.
Честито!
Със здраве да го ползваш.
Направи добър избор.
Няма смисъл да се набутваш за нея според мен.Ползвай винтовертчето и си свиркай.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: