Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Здравейте и помагайте моля :cry:
Търся контакт за баня /магазини в София/ или страници в мрежата?
Благодаря предварително!!!
sasooooooooo - "специалист"
Българския закон забранява контакт в банята! Инъче...
rulom - модератор
Кажи за какво ще го използваш и размери на банята.Може би има вариант, ако ли не, поне ще те убедим да не го слагаш.
За бръснене и подстригване.
rulom - модератор
Тези дейности могат да се извършват и извън банята.Ако ще се ползват такива уреди в банята е хубаво да са на батерии.Повярвай, на мен и на колегата по-горе, че не е хубаво да има контакт в банята.Аз лично гледам ако може и бойлера да е извън банята.Банята е единственото място на което човек не е защитен, и не може да се защити от токов удар.А иначе ако все пак си решил да сложиш контакт, няма кой да те откаже.Гледай да е възможно по-далеч от душа,банята да е вентилирана добре и контакта с капак, на магазините има всякакви модели вече.И когато го ползваш винаги да си имаш едно на ум.
Имай на предвид че тези контакти са влагозащитени, а не водозащитени.
И един последен съвет.Ако ще ползваш описаните уреди, добре, ама винаги стои риска жена ти (приятелката) да боднат и един сешоар в този контакт, а това увеличава риска в пъти.
rulom написа:
...ама винаги стои риска жена ти (приятелката) да боднат и един сешоар в този контакт, а това увеличава риска в пъти.
Е за това става въпрос де \:D/
$64EN - специалист
$64EN написа:
здравейте , вижте в тези магазини
ЖО&ВЕН

ТОП ГРУП+

ако случайно не сте видяли в другата такава тема
gtg1977 - специалист
Един съвет!Колкото и да ти се иска да сложиш контакт в банята-по добре недей.Няма ел.уред,който навсякаква цена да се изисква да се ползва в банята.Помисли добре,защото белята става веднъж.После цял живот може да съжаляваш. [-X [-X [-X [-X [-X
Panzer - специалист
А ако се защити с ДТЗ :?:
Spokoiniq - майстор
не съм профи в областта, но ми обясниха че може да заминеш преди защитата
:lol:

Тема "Ел. контакт в баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: