Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
чет апр 02, 2020 1:54 pmnpace написа:
чет апр 02, 2020 9:25 amanimi2006 написа:
Следващата събота пускат електрическа косачка в Лидл 1800 W - 220 лв. Какво ви е мнението?
За тия пари можеш да вземеш мощен марков тример:
https://fairtools.ro/makita-ur3501-moto ... 000w-4-3kg
Или маркова малка (без самоход) косачка, обаче ако косиш нещо друго освен поддържана морава тримера е по-добре.
За толкова пари миналата година взех на жената ELM311 на Макита, не усеща как коси. Лидлската обаче е сериозно по-мощна и е по-широка (с всички позитиви и негативи от това). Аз бих погледнал промоциите в Баша, имат дни на перфектната градина - например ето това. Преди дни взех на жената електрически тример UR3000 - от 219 на 144 лева намален. Да замени акумулаторната чекия на ... Florabest (ако някой я иска, ще измислим нещо).
ZEDYCUS - майстор
От Англия си бях взел ур3000, преди 4 години, но идва слаба за изпусната трева. Няма как да кося редовно на вилата. Затова взех от Германия за 250 лв ур 2300 с диск и глава тример. Е те тва вече ми хареса, трева 50 см с издънки сливи и череши, всичко под ножа 1 см издънка я реже и не се замисля.
Chefo77 - майстор
Е тя не е за изпусната трева, малка е :)
За такава имам (и ще сменям с Щил, Хуск или Макита) моторна коса с нож.
Djack - специалист
И аз не можах да я намеря тази водоструйка?
valentino76bs - майстор
нед апр 05, 2020 5:30 pmDjack написа:
На мобилното приложение на телефона я има!
vencil - специалист
yanko78 - специалист
Явно ще е има тая водоструйка в определени магазини. В един от нашите, казаха, че не е очакват.
Chefo77 - майстор
нед апр 05, 2020 5:30 pmDjack написа:
https://www.lidl.bg/bg/c/dni-na-golemi- ... l/c1399/w2
Няма да е в само някои, иначе нямаше да я има в отделна оферта на сайта.
dido1975 - специалист
От 3 дни ми изписваше някакъв Eror и не можех да вляза тук. Съжалявам, че не можах да отговоря за водоструйката. Но вече сте се разбрали.
aroot - специалист
В крайна сметка, бива ли я като за парите си?
Гледам че има повече от един вид и не знам дали то1но тази става.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: