Нека намерим най-тънките цени.
kr1100 - майстор
не е шайба - грешно съм се изразил- диск с дебелина около 2.5 мм и диаметър около 25-30 / 2012г бях и снел размерите , а сега карам по спомени/. Напуква се от центъра където трие съчмата към краищата..После се сцепва и съчмата засяда. От бяла пластмаса е И на 2 те сменени машини това беше дефекта на турбодюзата
cholev - майстор
Пневматичния почистващ пистолет некой го обяви като безполезен. Аз леко намекнах, че не е така. Но почва пролетно почистване- засега летна кухня (или нещо подобно) и спалня: два дивана, възглавници алкантара, дюшек и други. Лесно, удобно с приличен резултат. След такера това е втория супер полезен пневматичен инструмент. Много доволен :supz:
Chefo77 - майстор
Като знам какво лайно е такера (май B2 беше модела), какво ли ще е това нещо ...
Но като се има предвид, че за теб и зегетата им са "уникални", ...
jekasus - майстор
Chefo77 написа:
че за теб и зегетата им са "уникални", ...
Бъджет, син Бош, Фейстул, червен Райдър - не видях разлика, освен работния живот на Фейстул, какво друго се гледа при зегета? всички режат криво, та кое това, което е ...?
Pipo71987 - специалист
На супер Събота другата седмица има бъркалката? Какво мислите колеги за 100 лв си струва си мисля ?
Chefo77 - майстор
съб апр 11, 2020 10:23 pmjekasus написа:
Chefo77 написа:
че за теб и зегетата им са "уникални", ...
Бъджет, син Бош, Фейстул, червен Райдър - не видях разлика, освен работния живот на Фейстул, какво друго се гледа при зегета? всички режат криво, та кое това, което е ...?
То кривото рязане не е само от машината, ама нейсе. :razz: Как пък едно не ми се е паднало да реже криво, пък съм сменил и ползвал това-онова :lol:

Пипо - за 100 лева си заслужава. То има един мотор, един редуктор и един спусък вътре, те ако това не могат да докарат, ...
jekasus - майстор
Pipo71987 написа:
за 100 лв си струва си мисля ?
Да, аз ползвам от миналата година. Ако за домашно, не бих си купил, щото специализиран инструмент за определена работа, само бъркане на строителни смеси, за друго не става.
Chefo77 - майстор
Я пробвай джибри да бъркаш и пак кажи не става ли :lol: :lol: :lol:
yanko78 - специалист
съб апр 11, 2020 10:48 pmChefo77 написа:
Я пробвай джибри да бъркаш и пак кажи не става ли :lol: :lol: :lol:
Аз е заглеждам, точно за тази цел!
yanko78 - специалист
Взех редукторния шмиргел и съм доволен. Наточих 3-4 мотички, няколко ножа, свърши ми работа. Отделно! След 30 мин работа, пари яко, не може се пипне. Работи супер тихо. Пробвах го на собственото си тегло, но не става, трябва си да се захване към работен плот. Натиснеш ли го малко по сериозно, се задъхва. В крайна сметка, като всичко лидълско - цена/качество ок.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: