Всичко за дърводелството
Andri01 - майстор
" Грешкааа,казал таралежа и слязъл от четката"! На първата снимка в далечината ,но явно трябва да сменя диоптрите :) :partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
вт апр 14, 2020 9:11 amAndri01 написа:
" Грешкааа,казал таралежа и слязъл от четката"! На първата снимка в далечината ,но явно трябва да сменя диоптрите :) :partyman:
Eee :-) и аз го видях като море. Мечтиииии
Andri01 - майстор
А може изкривени виждания - щото аз и сега / СИ/ го виждам. Пък и по близо - 500м по права линия. Само дето вече го пазят ченгетата и... :( . Баба Дочка от РЗИ толкова ще направи. А иначе зимата не може да намери и един пушач на закрито из заведенията?!
kendal - специалист
Ваксинирайте се по-сериозно,може да оправи фокуса,или го разваляше?Орешак не е ли на Веселин Монков в района?
nikolson - майстор
Край Варна е. До Кичево, по стария път край морето. Първата ми глоба като шофьор (2 лева). :mrgreen:
Andri01 - майстор
:? :shock: "...стария път край морето..."? Бах маа му! А аз се имам за знаещ Варна и околностите и? :x :partyman:
nikolson - майстор
Не се изразих правилно. Пътувах от Балчик за Варна. Бяха затворили пътя край морето при Албена временно, заради ралито и реших да мина през Кичево, макар там също да беше затворено. Така става ли? :-D
Andri01 - майстор
:finga: Така вече бива. А иначе и там няма "стар " и"нов" път. Просто единия е пооправен и макар,че е по-дълъг е за предпочитане. :partyman:
nikolson - майстор
Е, ама това беше преди 35 години.
Chefo77 - майстор
вт апр 14, 2020 9:21 amAndri01 написа:
А може изкривени виждания - щото аз и сега / СИ/ го виждам. Пък и по близо - 500м по права линия. Само дето вече го пазят ченгетата и... :( . Баба Дочка от РЗИ толкова ще направи. А иначе зимата не може да намери и един пушач на закрито из заведенията?!
Е как да намери, като ходи по обяд на проверки ...

Тема "Какво сътворих днес." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: