чет апр 16, 2020 4:52 pmnautilus33 написа: Този инфрачервения термометър става ли за нещо или...? Най вече за проверка по фасадата, от къде се губи най-много топлина ми трябва. Или за там си трябва такъв с камера?За тази цел не ти трябва инфрачервен термометър. Ясно е от къде се губи топлината.
чет апр 16, 2020 7:45 pmsokolov.91 написа:А за Ковид 19чет апр 16, 2020 4:52 pmnautilus33 написа: Този инфрачервения термометър става ли за нещо или...? Най вече за проверка по фасадата, от къде се губи най-много топлина ми трябва. Или за там си трябва такъв с камера?За тази цел не ти трябва инфрачервен термометър. Ясно е от къде се губи топлината.
чет апр 16, 2020 7:45 pmsokolov.91 написа:Да де, този е точно такъвчет апр 16, 2020 4:52 pmnautilus33 написа: Този инфрачервения термометър става ли за нещо или...? Най вече за проверка по фасадата, от къде се губи най-много топлина ми трябва. Или за там си трябва такъв с камера?За тази цел не ти трябва инфрачервен термометър. Ясно е от къде се губи топлината.
чет апр 16, 2020 8:46 pmnautilus33 написа:Прочети ми пак поста.чет апр 16, 2020 7:45 pmsokolov.91 написа:Да де, този е точно такъвчет апр 16, 2020 4:52 pmnautilus33 написа: Този инфрачервения термометър става ли за нещо или...? Най вече за проверка по фасадата, от къде се губи най-много топлина ми трябва. Или за там си трябва такъв с камера?За тази цел не ти трябва инфрачервен термометър. Ясно е от къде се губи топлината.![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: