Нека намерим най-тънките цени.
Passa - специалист
:partyman:
kr1100 - майстор
стига се карахте. Като отворят КПП ата ще отида и разглобя турбодюзата и ще я фотна.
:partyman: и живи и здрави най-важното е.
Passa - специалист
lov Така и така сме ги хванали тия дюзи, та ми е интересно варио дюзата с плоската струя как се разглобява. Гледах я. Вижда се че се върти основата към конуса, през двете прозорчета на него. Но дали пак е на резба не ми става ясно ?
lov - майстор
Ми утре като натъртя една с теслата и ще разбера. :lol:
Ба ли го не съм заглеждал пък и нея за какво ще ти се наложи да я разглабяш.
Ако не забравя ще погледна а мисля че имам една без външния кожух и пластините.
Passa - специалист
То и турбо дюзата не би следвало да се разваля. Ако се запуши от нещо много. Може и да е добре да се разглоби за почистване.
nautilus33 - майстор
Този инфрачервения термометър става ли за нещо или...? Най вече за проверка по фасадата, от къде се губи най-много топлина ми трябва. Или за там си трябва такъв с камера?
sokolov.91 - майстор
чет апр 16, 2020 4:52 pmnautilus33 написа:
Този инфрачервения термометър става ли за нещо или...? Най вече за проверка по фасадата, от къде се губи най-много топлина ми трябва. Или за там си трябва такъв с камера?
За тази цел не ти трябва инфрачервен термометър. Ясно е от къде се губи топлината.
Passa - специалист
чет апр 16, 2020 7:45 pmsokolov.91 написа:
За тази цел не ти трябва инфрачервен термометър. Ясно е от къде се губи топлината.
А за Ковид 19 :lol: :lol: ........
nautilus33 - майстор
Да де, този е точно такъв :?
sokolov.91 - майстор
чет апр 16, 2020 8:46 pmnautilus33 написа:
Да де, този е точно такъв :?
Прочети ми пак поста. :wink:

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: