Имам нормална обаче кръста(годините) се обаждат и реших да се
оборудвам за тънки дръвчета и кастрене.
Гледах в Тубата с такива режат и диаметри с размера на шината, но
за 25-кубиков двигател е голям товар и скъсява живота му.
оборудвам за тънки дръвчета и кастрене.
Гледах в Тубата с такива режат и диаметри с размера на шината, но
за 25-кубиков двигател е голям товар и скъсява живота му.
Здравейте. Имам въпроси относно stihl ms 180/C. Харесал съм една такава втора употреба. Как да разбера къде е произведена, понеже срещнах информация че ги правят в Китай и Америка. Тези от Америка били по-качествени(поне така пишат). Имат ли някаква разлика-визуално и технически. Срещнах също че се монтирвали две марки карбуратори. На тази, която съм харесал на горният пластмасов капак(оранжевият) няма отвори над капачката за гориво за поемане на въздух а в ютуб и по други снимки видях че има такива и с отвори на този капак. Лошото е че лепенката, която е под ауспуха е изтъркана от употреба на която пише къде е произведена. Моля ви ако някой може да ми помогне. Иначе омаслява добре веригата и не тече масло-проблеми, които четох тук. Другото което занелязах е че много лесно запали а вътре бензина не се знаеше от кога е. Тук срещнах колеги, които се оплакват че трудно палели този модел-странно. Моля да ми помогнете с подробна информация конкретно за този модел. Резачката е 2017г. ако има значение за качеството и производството.