Нека намерим най-тънките цени.
kozl - майстор
По лесно ми е с удара да завивам самонарезни рапиди за метал, дето отпред са с бургия.
schuldiner - майстор
пет апр 17, 2020 7:53 pmjekasus написа:
Аз пък имам ударна аку на Парксайд и изобщо не ползвам тая функция.
Аз я ползвам - ако се включи ударът, значи много съм натиснал към дъното на кошчето.
radius - майстор
съб апр 18, 2020 9:00 amkozl написа:
По лесно ми е с удара да завивам самонарезни рапиди за метал, дето отпред са с бургия.
Демек самопробивни? :wink:
Schuldiner, към коя кофа боклуджийската ли?
Аз покрай детската къщичка и оградата сега, да похваля герунга - доста добре се справя. Чак съм учуден, щото видимо се гънат направляващите. Четките вече са наполовина и машинката ми върши страхотна работа. Изби си парите отвсякъде. Ей сега отивам да донарежа последните 60-70 дъски, само лазера е малко слаб за слънчево време.
hakama - специалист
Вече само комплекти ли ще пускат от X 20 team серията?

IR термометърът на Parkside читав ли е (сравнително точен)?

ps Идеи за средна хубост френски ключ, с който да мога да отвъртя някоя друга батерия в банята или за контра, за кола... иначе прави ключове и гедоре имам.
Може и с гумирана дръжка за удобство. между 32-38мм (250-300мм)
Това на Erba изглежда добре като изработка, но с тоя наденат шлаух...
Гост - специалист
Този верижен трион, с батерия Х20- дали ще върши работа за нещо? Как мислите?
EDI - майстор
Върши за в къщи, имам брат му, Айнхел.Този даже е с малко по-висока скорост.
k_garchev - специалист
Момчета,а как стоят работите с кордата за акумулаторния тример?Изобщо той става ли за нещо?Имам косачка хускварна,но ми трябва и едно такова,за да "окрайчвам" разни цветя и тем подобни глупости.
kr1100 - майстор
пон апр 20, 2020 2:20 pmk_garchev написа:
Момчета,а как стоят работите с кордата за акумулаторния тример?Изобщо той става ли за нещо?Имам косачка хускварна,но ми трябва и едно такова,за да "окрайчвам" разни цветя и тем подобни глупости.
Хуска на бавни обороти добре се справя. Виж , ако е тясно е друг въпрос.
The master - специалист
Избора е голям като размери, цена и производител. Избирай https://www.google.com/search?rlz=1C1AV ... 80&bih=919
cholev - майстор
Досега май не са го продавали тоз тример. Предишните бяха с ножчета тип Бош. Аз имам от първите (още се води флорабест) с едно ножче. Следващата с две. В двора ползвам основна акумулаторната за подръжка. Бензиновата 4в1 вадя редко (корда или нож)
Върши работа. Кося примерно 50м2.
Кордата ли по добре или ножчета не знам

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: