Е браво, корда или ножче. Разбира се, че ножче 

чет апр 23, 2020 5:33 pmГост написа: Толкова голямо търсене ли има на верижните триони на батерии? Бях в центъра днес по обяд- отбих се в един Lidl- свършили, на път за в къщи- минах през кварталния- и там изчерпани... Или както обикновено са заредили по една-две бройки в магагин за зарибявка. Ако някой- мерне някъде- нека ми драсне едно Л.С.... Че се бях навил за такава машинка- щото имам батерииСутринта ходих преди работа за батерии АА и ААА за джипа на дребния. Гледах едно деди![]()
чет апр 23, 2020 5:33 pmГост написа: Толкова голямо търсене ли има на верижните триони на батерии? ...... Че се бях навил за такава машинка- щото имам батерииИ аз останах на сухо. В двата пернишки по 4 броя. В 10ч йок.![]()
чет апр 23, 2020 9:46 pmcholev написа:Не се притеснявай скоро ще пуснат х22. Аз тъй си купих 18в ъглошлайф, после 20 волтов ударно пробивен винтоверт ама не е х20 и таман ги купих и пуснаха х20. Много се задържаха на серията х20 приближава нещо ново.чет апр 23, 2020 5:33 pmГост написа: Толкова голямо търсене ли има на верижните триони на батерии? ...... Че се бях навил за такава машинка- щото имам батерииИ аз останах на сухо. В двата пернишки по 4 броя. В 10ч йок.![]()
Очевадно е че Х20 има успех и който има 2-3 батерии взима и др. инструменти. Предишната политика всеки уред с различна батерия беше супер тъпа
пет апр 24, 2020 12:18 amgnt69 написа: ..Аз затова им бих шута и минах на по-сериозна марка, и мога да си ги купя когато и от където поискам.. ама за резачката, не се ядосвайте трябва да е с 2 батерии - 36в, като косачките..
Не се притеснявай скоро ще пуснат х22. Аз тъй си купих 18в ъглошлайф, после 20 волтов ударно пробивен винтоверт ама не е х20 и таман ги купих и пуснаха х20. Много се задържаха на серията х20 приближава нещо ново.![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: