Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ccvetanov95 - специалист
ср апр 29, 2020 6:57 am1115 написа:
чет апр 23, 2020 11:47 pmLazarGanev написа:
чет апр 23, 2020 10:10 pmЕньо 5 написа:
Реално предполагам за дилъри 17х2 рехау е в интервала 1.10лв до 1.20лв без ДДС.
Грешно преполагаш
По-ниска?
вт апр 28, 2020 12:41 pmccvetanov95 написа:
Още един въпрос. На втория етаж трябва да сложа Т образна муфа за радиатора в едната спалня - ограденото с жълто. Въпросът ми е ще работи ли системата правилно -ще отива и водата и наляво и надясно. Благодаря.
Е това не го разбрах грам - жесток чертеж.
Художник? :rock:
Там където е жълтото излизат тръбите от първият етаж, където се намира камината и ще трябва да се раздвоява топлата вода с Т образен муф - или там както се казва не се смейте :-D въпросът ми беше ще бачка ли системата правилно ще праща ли вода и наляво и надясно?

Зелените са радиатори, а кръглото зелено е бойлер. Червеното е топлата вода, синьото е изходната вода или с тръба или в подово, и има една главна тръба със студената вода нарисувана в друг нюанс синьо . Разбира ли се сега?!

П.П. ТРЪБИТЕ ще бъдат положени в ЗАМАСКА. Стават ли полипропиленови с алуминиева вложка или не? Ф20. И трябва ли да ги облека в гофре там каквото беше или не е нужно? Благодаря :)
nork - специалист
ср апр 29, 2020 1:49 pmccvetanov95 написа:
...
Цветанов, да ще стане, не няма да топли!
Вземи я прочети тази тема от началото и ще отговориш на доста от въпросите! Не съм специалист, а хората които са наясно с материята едва ли ще ти отговорят.
Приятно четене :partyman:
шоп - майстор
ср апр 29, 2020 3:46 pmnork написа:

Вземи я прочети тази тема от началото и ще отговориш на доста от въпросите!
+1
ccvetanov95 - специалист
...
Не съм специалист, а хората които са наясно с материята едва ли ще ти отговорят.
В такъв случай се обезсмисля съществуването на форума. А да прочета 200 страници ... Да търся игла ... След като може просто някой да отдели 2 Мин и да го напише.... БЪЛГАРСКА РАБОТА. Форум за помощ, в който не се помага, а се препраща към 200 страници . Сао в БГ може да се види ;) :supz:
LazarGanev - "Велик майстор"
ср апр 29, 2020 11:31 pmccvetanov95 написа:
...
Не съм специалист, а хората които са наясно с материята едва ли ще ти отговорят.
В такъв случай се обезсмисля съществуването на форума. А да прочета 200 страници ... Да търся игла ... След като може просто някой да отдели 2 Мин и да го напише.... БЪЛГАРСКА РАБОТА. Форум за помощ, в който не се помага, а се препраща към 200 страници . Сао в БГ може да се види ;) :supz:
Така ли? Баси наглия келеш бих казал пък аз! Не 2 минути, а поне 200 минути са отделили досега хората от форума да премислят и пишат по твоите проблеми, без да са ти длъжни, а ти смяташ за обидно да прочетеш 200 страници! Ами да беше го написал това по-рано! Щяхме да знаем, че дори и ред не заслужаваш! Вместо да е благодарен, че ги има тези 200 страници, той седнал да критикува и да обижда! Само че аз не не се обиждам, а ми става ГОРДО, че БЪЛГАРСКА РАБОТА е да ти посочат 200 страници (реално те са поне 10 пъти повече), написани безвъзмездно от Българи в тоя форум, в които да намериш отговорите на твоите въпроси. А ЦИГАНСКА РАБОТА е да си недоволен от тая помощ и да мрънкаш и обиждаш хората, които са ти обърнали внимание. Ай сиктир от тука тогава и си върви по пътя!
ccvetanov95 - специалист
чет апр 30, 2020 1:44 amLazarGanev написа:
ср апр 29, 2020 11:31 pmccvetanov95 написа:

Така ли? Баси наглия келеш бих казал пък аз! Не 2 минути, а поне 200 минути са отделили досега хората от форума да премислят и пишат по твоите проблеми, без да са ти длъжни, а ти смяташ за обидно да прочетеш 200 страници! Ами да беше го написал това по-рано! Щяхме да знаем, че дори и ред не заслужаваш! Вместо да е благодарен, че ги има тези 200 страници, той седнал да критикува и да обижда! Само че аз не не се обиждам, а ми става ГОРДО, че БЪЛГАРСКА РАБОТА е да ти посочат 200 страници (реално те са поне 10 пъти повече), написани безвъзмездно от Българи в тоя форум, в които да намериш отговорите на твоите въпроси. А ЦИГАНСКА РАБОТА е да си недоволен от тая помощ и да мрънкаш и обиждаш хората, които са ти обърнали внимание. Ай сиктир от тука тогава и си върви по пътя!
:) Тенкю амала
LazarGanev - "Велик майстор"
чет апр 30, 2020 2:38 amccvetanov95 написа:
Моля, амала! Случайно съм познал по поведението, без лоши чувства към никой етнос :cool: !
ccvetanov95 - специалист
чет апр 30, 2020 2:53 amLazarGanev написа:
чет апр 30, 2020 2:38 amccvetanov95 написа:
Моля, амала! Случайно съм познал по поведението, без лоши чувства към никой етнос :cool: !
Предлагам да затворят този форум. Така или иначе няма полза от него. Или ако искам някой да ми помогне - поне в тази тема, трябва да ти пратя някой лев. Не мога да схвана, Лази, колко му е 3 мин. Да отделиш да напишеш информация, полезна на някого и да са бииш в гърдитЬ като Горд Пра Шашенец, само трябва да ме напцуваш и да ми обясниш колко съм прост, че съм решил въобще да пиша :shock: Но очаквам всичко от нашенци. Хайде лека ;)
nork - специалист
чет апр 30, 2020 3:23 amccvetanov95 написа:
Не мога да схвана, Лази, колко му е 3 мин. Да отделиш да напишеш информация, полезна на някого и да са бииш в гърдитЬ като Горд Пра Шашенец.....
Няма да можеш щом не ти се чете #-o
Има писано, ама и енциклопедия да е, и жълт вестник да е, все тази. Искаш нещо за 3 Мин - Гугъл и плащаш като поп :axe:

Тема "Водно подово отопление" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: