чет апр 30, 2020 3:23 amccvetanov95 написа: колко съм прост,Не си прост, мързелив си и смяташ другите за прости. Не 3 минути, а поне 3 деня съм отделил само аз на тая тема, която тебе те мързи да прочетеш, а заедно с мен поне още десетки будали, дето по 100 пъти се отговаря на едни и същи въпроси, чак става банално. Ама всеки хитрец като влезе във форума и се регистрира, вместо първо да прочете каквото има по темата, веднага почва да пише и да кълне, ако не му отговарят, а го карат да чете и бърза да обясни, че Чукча не читатель, Чукча писатель!
"Каква тръба да си купя?" - толкова е изтъркан този въпрос, толкова има писано по него, че не 200, а 50 страници да прочетеш, 5 пъти ще се натъкнеш на него и сам ще почнеш да псуваш, че може да се питат такива тъпи неща.
"Тази схема дали ще работи?" - защо трябва да прочета какви схеми се ползват, като мога да си измисля някаква схема и да питам във форума дали ще работи и какви са и кусурите. Те са длъжни да ми отговорят, ако не - ще обявя форума за български и ще настоявам да се затвори!