Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Деян
Абе чешките са скъпи, но в пъти по-добри от турските. А бриколаж много надуват цените. Като знам от нас на какви ги купуват, а после на какви ги продават.... ела ме ритни.

Кажи колко вата те интересуват и аз ще ти предложа цена.
EDI - майстор
ОЗИРИС, поялниците за полипропилен на ЕВРОМАСТЪР с четири накрайника струват 75 лева.Поносимо е. :roll:
stil
Има по железариите и някакви китайски по 30-тина лева. Вчера завърших кухнята с един такъв. Хидравличната проба показа, че няма течове :) . Мисля, че добре се справихме с бащата..., като за първи път. Надявам се да устиска и за банята.
Имат някой недостатъци (като за цената де), но мисля, че за един ремонт - стават:
1. Тефлоновото покритие на вложките не е особено качествено. Забелязах, че е започнало да се износва около ръбчето.
2. Термостатът изобщо не е прецизен. Дава разлики от около 40-50 градуса, което може да доведе до некачествена заварка. Затова го дебнах с дигитален термометър.
astor - специалист
Еее сега видях кога съм питал как се преви ВиК и ми стана смешно колко съм бавен! Днес направих малко снимки на обекта. Ако видите нещо нередно казвайте, че се каня да правя замаката скоро :cool: Дано да не е пак след 6 месеца, че ще ме изхвърлят от нас :sad:

Ето какво съм сътворил

Прикачен файл

IMG011__.JPG
IMG011__.JPG (183.79 KиБ) Видяна 25528 пъти
astor - специалист
Още

Прикачен файл

IMG008__.JPG
IMG008__.JPG (205.86 KиБ) Видяна 25529 пъти
astor - специалист
Още

Прикачен файл

IMG002__.JPG
IMG002__.JPG (198.49 KиБ) Видяна 19309 пъти
astor - специалист
Още

Прикачен файл

IMG012__.JPG
IMG012__.JPG (198.37 KиБ) Видяна 19307 пъти
astor - специалист
Последно ;)

Прикачен файл

IMG010__.JPG
IMG010__.JPG (216.84 KиБ) Видяна 19305 пъти
крум - специалист
Вкарай си всичките тръби в улеи в стените - така ще спестиш вар. А и пространство...
Разбира се, ще трябва и още малко да поизкътриш.
И по възможност навсякъде сложи изолация. Поне на топлата вода. Аз съм сложил такава с дебелина 1 см и веднъж като дойде водата, после поне половин-един час водата в тръбите не изстива.
astor - специалист
Това с изолацията ми хареса като идея. Днес може да мина да купя. Имам една чуденка каде е добре да се сложи кран за източване на инсталацията. В момента има такъв само в шахтата, но не мисля, че е достатъчно. Нямам идея как да определя каде е най-ниската точка и дали не е нужно да има повече от един кран за източване. Ще се радвам, ако имате идеи как се прави.

Тема "Изграждане на ВиК мрежа в къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: