Напишете въпрос свързан със санирането.
pinko - напреднал
В момента се мъчим да я стегнем бързо . За сега искам само да измажем външната стена /пръскана мазилка / мисля пак да мина с такава за по-евтино ,защото от тази страна са ветровете и се опасявам да не пропусне .Как мога да направя скеле или да взема такова под наем .Ще го санирам след няколко години .Слагам снимка за да видите всъщност за какво става въпрос.

Прикачен файл

P11-17-08_12.19[1] copy.jpg
къщичка
P11-17-08_12.19[1] copy.jpg (145.13 KиБ) Видяна 2653 пъти
pinko - напреднал
Просто се мьча да разбера дали е удачно да я напръскам направо върху старата,и как да го напрвя наи лесно.Един по един моля,че не мога да прочета толкова много мнения.
EDI - майстор
Щом ще санираш, няма смисъл да си играеш да слагаш мазилка.Само за скелето ще дадеш сума пари, ако е под наем.Мазилката от ветрове няма да те спаси, а като гледам тази, която има, ще си изтрае някоя и друга година.
pinko - напреднал
И аз така мисля.Ще измажа само критичните места/вътрешния ъгъл е пропукан/Поне на тези стени ще слижа вътрешна изолациа-пред стенна обшивка. :) И благодаря за мнението.
FMaster - специалист
Колега почивай вече, измажи къщата края на август - началото на септември, все пак си е твойта къща ... :idea:

Тема "Пръскана мазилка?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: