Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Здравейте,

Хвърлил съм око на храсторез BCH 250T, ще се използва за пролетно разчистване на яко буренясал двор, после само поддръжка:)
Ще свърши ли работа?
Може ли да споделите мнение, инфо и ревюта в нета са оскъдни.

За мен изглежда като леко ъпгрейднат вариант на Sparta 250T. Да произведена е в Китай, не Италия, но за мен това е без значение.
Търся качествено, бюджетно решение на проблема с буренака.
wanderer - специалист
Зависи какъв е буренака, но съдейки от моята спарта 250 мършавички са. За поддръжка може би да, но за разчистване - зор.
Още като погледна инфото в сайта на Олео Мак и ми става ясно, че избраната е само бюджетна. В хоби раздела са и не може да се очаква нищо повече от поддръжка на терени.
Въпреки това, предвид, че зора ще е еднократен, бих си купил посочената.
От Иванов знам, че сериозната машина е 440 (441) и нагоре.
Дано се включи.
Благодаря за насоките,

Явно ще трябва да се насоча към Oleo-Mac BCH 400T или предложения MCCULLOCH B43BT.
Коя бихте предпочели?
naster - майстор
Аз имам спарта 250т от 3 години - разчиствал съм няколко двора с нея, само с ножа с 3-те зъба, който беше включен в комплекта. Стебла до 2см дебели, на повече не се и опитвам. Тъкмо вчера говорих с тъста, че е време да я "размразя" вече. Само ѝ заточвам ножа с флекс и отново е в боя. Харесва ми, че е с катализатор и се кара само със синтетично масло и не пуши, а само мирише малко на 2т.

Тема "Питанка за Oleo-mac храсторез" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: