• 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 86
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
kr1100 - майстор
[quote="Трифон П.Трифонов"
Ако са в оранжерия, плюс дъждуване, в обедните жеги за 5-7 минути.
[/quote]
+ яко пръскане срещи маната с това дъждуване.
пет фев 07, 2020 12:06 pmkr1100 написа:
+ яко пръскане срещи маната с това дъждуване.
kr1100 - майстор
Трифоне - не ме разсейвай . Аз съм на друга тема - утре правя проверка на Маркуджик 1.
съб фев 08, 2020 5:01 pmkr1100 написа:
Трифоне - не ме разсейвай . Аз съм на друга тема - утре правя проверка на Маркуджик 1.
Ехееее, пък ний само на маркучи.
Пази щеките!
kr1100 - майстор
нед фев 09, 2020 9:56 amТрифон П.Трифонов написа:
съб фев 08, 2020 5:01 pmkr1100 написа:
Ехееее, пък ний само на маркучи.
Пази щеките!
Да докладвам . Маркуджик 3 си е на мястото и е ОК - мн. сняг.Маркуджик 2 отгоре надолу дясна е ОК мн,. сняг, М2 лява на места има лед и оголено. Маркуджик 1 е вРъхта - спи града. Горна междина е добре. Междинна долан на места лед и оголено - надолу размекнат сняг. Не посмях да водя пак до х. Мусала заради кретащи. Мартинови бараки биват - няма лед и оголено . имаше вятър и кабинката беше аут/.
Иначе има добра промоция за добри хора.
Който иска да кара ски да бяга на Боро. В самото Боро през деня темп са + и топи.Вчера дори към 13-14-15 ч на долна на Маркуджик 1 нямаше топене и киша.
П.П. Иначе Керма-та са вече на 30г и са в перфектно състояние - без крививни.
съб фев 15, 2020 7:34 pmkr1100 написа:
Също сезон 2000-2001 г. Пистите, в ниското, леко разкаляни, в края на Февруари. Нагоре малко по добре.
Тогава командировката ми беше от 15.02. до 15.03. Началото на Март, сезона зе да слиза към Самоков.
19 години, по късно, отчитайки глобалното затопляне, разсада мое да са бучи седмица-две по рано.
Края на тоя Февруари съм на Белмекен, ма като гледам прогнозата- минзухари ше береме.
Жив и здрав, К.ре и догодина повече сняг, и скиорене!
kr1100 - майстор
[quote="Трифон П.Трифонов"
Края на тоя Февруари съм на Белмекен, ма като гледам прогнозата- минзухари ше береме.
Жив и здрав, К.ре и догодина повече сняг, и скиорене!
[/quote]
Пепел ти на устата . Замислям към края на март едно ходене до Маркуджиците./ имам път към Пловдив/.
Ама старост нерадост кокалите се обаждат. 87=88 правех по 42 Маркуджик 1. В петък направих 26 бр , като 9 бяха през седалката на М2, ама после навалица и бръмчах през влека на М1 в движение закачане.Можех още , но едното коляно взе да напомня за ЕГН то.
Иначе за дърти за 5 дена има70 лв намаление на картата , което си е ОК.
Условията на х-л Мура са перфектни.
нед фев 16, 2020 6:05 pmkr1100 написа:
Ашколсун!!!
Луд умора няма.
В застой съм от година, ма усещам, чи скоро ши ма забръмчат бръмбърити.
Здравей те,моля препоръчайте ми програматор за капково напояване. Ще ми трябва за бидон 1000 литра повдигнат на 1 метър гравитачно
kr1100 - майстор
пон май 04, 2020 12:22 pmsandi1 написа:
Здравей те,моля препоръчайте ми програматор за капково напояване. Ще ми трябва за бидон 1000 литра повдигнат на 1 метър гравитачно
До вчера имаше в Кауфланд 29,99 лв. Обиколи може да има още останали.
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 86

Тема "Въпроси за изграждане на капково напояване за градина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: