Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
Първо трябва да се разбере дали е дънна платка или дисплей. Зеленият светодиод не мига ли?
ico_3 - специалист
[quote=LazarGanev post_id=1024201 time=1588604809 user_id=5782]
Първо трябва да се разбере дали е дънна платка или дисплей. Зеленият светодиод не мига ли?
[/quote]

Не
LazarGanev - "Велик майстор"
Добре де, сезонът свърши, не е спешно толкова предполагам, сигурно може да се оправи. Защо не говориш със сервиза?
ico_3 - специалист
[quote=LazarGanev post_id=1024205 time=1588606525 user_id=5782]
Добре де, сезонът свърши, не е спешно толкова предполагам, сигурно може да се оправи. Защо не говориш със сервиза?
[/quote]
Говорих ще ги пращам.Интересно ми беше колко долу горе струват.Да знам как да се подготвя :-D
speka_rs - майстор
пон май 04, 2020 7:09 pmico_3 написа:
пон май 04, 2020 6:35 pmLazarGanev написа:
Говорих ще ги пращам.Интересно ми беше колко долу горе струват.Да знам как да се подготвя :-D
В крайна сметка и до Натурела да ги пратиш пак ще помогнат.
filmatoplo - майстор
:? Винаги диода свети ,ако ще дисплея да е черен .Въпроса е с каква честота .Както и да е повреди всякакви ,такива без да умувам ги пращам в Натурела и целия цирк ми излиза с ремонта и еконтите -макс 30 лв.
pechkata - специалист
пон май 04, 2020 11:07 pmfilmatoplo написа:
:? Винаги диода свети ,ако ще дисплея да е черен .Въпроса е с каква честота .Както и да е повреди всякакви ,такива без да умувам ги пращам в Натурела и целия цирк ми излиза с ремонта и еконтите -макс 30 лв.
Тези контролери на Натурела май се оказаха калпави...
Мислех да взимам горелка на Грейко с такъв контролер ама май ще взема със стария контролер...
filmatoplo - майстор
Само от старите са се повреждали ,чувствителни са към токови удари.Препоръчително е разклонител с защита ,повече от нищо.
pechkata - специалист
ср май 06, 2020 8:26 pmfilmatoplo написа:
Само от старите са се повреждали ,чувствителни са към токови удари.Препоръчително е разклонител с защита ,повече от нищо.
Как няма да са чувствителни към токови удари - кат гледам на платката няма траф... :?
Импулсното не държи на такива аномалии...
ico_3 - специалист
[quote=filmatoplo post_id=1024556 time=1588785994 user_id=9377]
[/quote]
Моята е от първите на 6 години е.Сега в целия град не мога да открия бушони да ги сменя.Да не се окаже да я пратя до Варна за една смяна на бушони :-D 5 А са нали може ли да сложа стъклени вместо керамични?

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: