Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Borqna.86 - помощник
ср май 06, 2020 9:25 pmkuger написа:
Ако твърдата връзка е подобна, сваляте капачето и просто демонтирате кабела към печката. Свързването би трябвало да е с клеми.
product_large_84562.jpg

Не забравяйте да изключите захранването и проверите за отсъствие на напрежение!
Де да беше така , побългарено е доста ! Направено е много нескопосано и увито с някакво тиксо .
Borqna.86 - помощник
Ето снимка на връзката
Прикачен файл:
20200507_124247 (1).jpg
:?
Borqna.86 - помощник
Ето и към печката :?
Прикачен файл:
20200507_123145.jpg
от тази снимка мисля че е ясно кое е нула , и кое земя ?
Ако пък не ,моля за съвет как да я откъча от мрежата тая "хала" :cry: :| :goodman:
Borqna.86 - помощник
Очаквам , някой от коментиралите майстори да помогне ! Няма да се взривя , Давайте смело съвети :-D :!: За този така "сложен" казус .
iliya_i - майстор
чет май 07, 2020 8:09 pmBorqna.86 написа:
Очаквам , някой от коментиралите майстори да помогне ! Няма да се взривя , Давайте смело съвети :-D :!: За този така "сложен" казус .
Не приличате на човек, който ще се справи със съвет от форума. Ако можехте да го направите Вие, нямаше да питате.
А относно "смелите" съвети - ами приемете, че не ни стиска да подстрекаваме човек към самоубийство.

И точно заради това, в червеното ви съветвам, първо да дойде ел. техника, а после брат Ви да изнася печката.
Borqna.86 - помощник
Ще се свързвам с някой електричар по телефона ! Все пак благодаря за "помоща"! Закривам темата . Лека вечер ! :partyman: :o

Тема "Печка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: