• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Антония - специалист
Израстнала съм в къща с двор и си спомням как беше -- все имаше нещо за довършване :)

Проблемът с нашия дом е, че нещата които останаха да се правят, са дребни, но важни. И не можем да наемем някой друг да ги направи вместо нас, трябва ние да го свършим. Обаче ние си имаме и други занимания (работа, забавления, пътувания), апартаментът го ползваме като спалня главно. За да натамъним всичко трябва да жертваме време, отделено за по-полезни/важни/интересни истории, а това някак не ни се отдава напоследък :) Много по-забавно беше този петък-събота-неделя да отскочим до Солун, отколкото да ходя по магазините в София и да се чудя какво перде да взема, хем да е хубаво, хем да не е по-скъпо от екскурзията ни.

Този уикенд няма да пътуваме, може би ще сколасаме да отхвърлим част от работата, кой знае. Банята е почти съвсем напълно готова (няколко закачалки за монтиране), холът ще е е ОК със съвсем малко усилия, виж в кухнята си имаме разправия... върти ми се една мисъл в главата, дето и с мъж ми още не съм я споделила, ама да видим къде ще му излезе края...
Petyr - специалист
Явно провокацията ми беше неуспешна, за това изтривам последните си 3 мнения в темата.
angela_pk - специалист
Ееее, изчаках се..... :sad: :? :evil:
Fortune - специалист
angela_pk написа:
Ееее, изчаках се..... :sad: :? :evil:
Да бе! Не се ли чувствате малко употребени?
Толкова се вълнувахме заедно със собственичката. Съпреживявахме и търсехме решения. А накрая ще ви пусна снимки ама друг път!
Като се върна от....
vladtod - специалист
Темата се изчерпа,да не е мандра.
Fortune - специалист
vladtod написа:
Не можах да схвана.
vladtod - специалист
Fortune написа:
vladtod написа:
Не можах да схвана.
Mи писва на човек в един момент да дава постоянно инфо ,и продължава да си гледа живота. :wink:
Petyr - специалист
vladtod написа:
Fortune написа:
vladtod написа:
Не можах да схвана.
Mи писва на човек в един момент да дава постоянно инфо ,и продължава да си гледа живота. :wink:
Ако смяташ, че Антония е давала само инфо, то се лъжеш. Имаше дискусия и съвети, но накрая не показа какво се е получило, като целия този натрупан опит остава за единствено за нея, а хората отделили време и нерви да и помагат остават да се чувстват употребени, както написа Fortune. Предполагам не е това целта на форума... но аз да си призная вече нямам желание да гледам снимките, просто вече имаме доста идеи и скоро ще пристъпваме към реализация. Тази тема изобщо не ми помогна.

ПП. Извинявам се, помогна ми единствено информацията за термостатичната батерия, за което благодаря на авторката...
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29

Тема "Гарсониера с пълна реновация алангле" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: