Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Що така ,една и съща горелка RB 20 изкарва сезона без никакви проблеми и бам -дисплея черен ,вече трети път .Снабдих я с разклонител с защита и пак .Понеже все в Натурела пращам дисплея и платката ,връщат я отремонтирана и повредата е -не задържала софтуер , няма подсветка и още нещо което не помня .Ама защо три пъти се случва ,управлението е от стария модел :? .
чет май 28, 2020 7:15 pmfilmatoplo написа:
Що така ,една и съща горелка RB 20 изкарва сезона без никакви проблеми и бам -дисплея черен ,вече трети път .Снабдих я с разклонител с защита и пак .Понеже все в Натурела пращам дисплея и платката ,връщат я отремонтирана и повредата е -не задържала софтуер , няма подсветка и още нещо което не помня .Ама защо три пъти се случва ,управлението е от стария модел :? .
Портъргайст, черна магия, липса на късмет, неизвестен на науката карък, уроки, нещо кофти по инсталацията (уж ги знам токовете, ма едно искрене по мойта си инсталация остана неизяснено), грехове на лизинг...
brassSob - специалист
чет май 28, 2020 7:15 pmfilmatoplo написа:
Има значение и разклонителя със защита. Имах една като теб 2 или 3 пъти проблем с дисплей. Човека си беше купил някакъв разклонител ама пак същото. Вече 2ри сезон няма проблем с тези дето са от Елимекс черните.
6osi6 - майстор
чет май 28, 2020 6:45 pmТрифон П.Трифонов написа:
Е подскажи нещо...
Нека първо го подкарам. Още не съм му сложил контакта.
После трябва да измисля как да се вържат двата на към малкия кръг с едни четирипътен и една помпа, но ще работи само единия. За превъртането БГВ ще е по-добре да са два самостоятелни кръга с две помпи.
чет май 28, 2020 8:39 pm6osi6 написа:
чет май 28, 2020 6:45 pmТрифон П.Трифонов написа:
Е подскажи нещо...
Нека първо го подкарам. Още не съм му сложил контакта.
После трябва да измисля как да се вържат двата на към малкия кръг с едни четирипътен и една помпа, но ще работи само единия. За превъртането БГВ ще е по-добре да са два самостоятелни кръга с две помпи.
Интересен ми е котела, ма щом е толко тайнствен, до подкарването...
Схема, за два паралелни котела с един трипътен, мислих миналата година за един....няма да кажа......цензурирам се. Има го качено тука, та ако ти се търси...Да не са напъваш де, ма то не знам кое ше е по голям напън.
Бе, я са напъни!
6osi6 - майстор
Дай схемата. Взех червената резачка на Бърнит.
чет май 28, 2020 11:01 pm6osi6 написа:
Дай схемата. Взех червената резачка на Бърнит.
Ма ти изобщо не са напъваш- само - "Дай!"
На 23.08.....г, в "Буфер".
Избираш- с един вентил, но по помпите са две или...
Не може да минеш само с един трипътен и една помпа. Такъв вариант включва зонов вентил и ДТ, но е напълно безсмислено, срещу втора помпа и две клапи.
Нова схема бих мислил за някой като Били хлапето. Ти, понеже си "старо куче", ще трябва да ме абонираш в Загорка за собствена сметка, пожизнено.
filmatoplo - майстор
:? Търся ,търся ,ама не е тази ,за начинаещи въоръжени с ентусиазъм става . :lol:

Прикачен файл

viber_image_2019-10-08_23-33-06.jpg
viber_image_2019-10-08_23-33-06.jpg (27.55 KиБ) Видяна 1786 пъти
пет май 29, 2020 8:41 amfilmatoplo написа:
:? Търся ,търся ,ама не е тази ,за начинаещи въоръжени с ентусиазъм става . :lol:
Филме, нарисувай я, че получих преплитане на червата!

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: