• 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 357
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
kr1100 - майстор
съб май 23, 2020 6:07 pmimegogo написа:
като е с вал не ли по-надеждно
Ще режеш пънове ли ? или 3-4 см израстъци?
stefanjor - специалист
Някой да има впечатления от британски тример TITAN 530 gbc?

Прикачен файл

IMG-f9e5d6d536af43d29e7892b9bf896665-V.jpg
stefanjor - специалист
пет май 29, 2020 11:45 pmstefanjor написа:
Някой да има впечатления от британски тример TITAN 530 gbc?
Жалко, че никой не е ползвал такъв тример.
Дават ми го за добри пари и сигурно ще го взема.
Ако се случи ще споделя отзиви.
imegogo - специалист
imegogo написа:
и аз реших да закупя такава машина,като ще кося малко около 300 кв, взех една китайка,но не искаше да работи без смукач и върнах,сега се чудя дали да взема тази http://oleomac.bg/product/700/motorna-k ... -250t.html дали си заслужава?
взех я,първите ми впечатления са добри,изгорих два резеровора тревата беше станала висока от дъжджвете успях да окося въпреки,че работех на полвин газ,уж да я разработя
naster - майстор
Новите наистина ли са китайско производство. С новата глава с лесно зареждане ли идва, защото обмислям да си я купя.
imegogo - специалист
да китайска е,но според мен изработката е на ниво, кордовата глава е стандартна разглабя се за да се зареди
burkov - специалист
Прощавай че се включвам, но и аз ползвам китайска коса от типа райдер и подобни.
Моята също работи само на смукач, но след разглабяне видях че обърнат по скоро надписа. Т.е. реално е без смукач. Забеляза ли други проблеми, защото не съм имал абсолютно никакви грижи. Само маркуча за горивото беше менте и гниеше всяка година в края при филтъра.
ZMeyGorianin - майстор
При китайките положение "ОFF" означава затворен/дръпнат смукач. Лоста е нагоре. След палене и загряване се пуска надолу - "ON".
naster - майстор
На олиото е с 3 положения - старт, междинно обогатяване и работен режим. Първото е само да припука, после пали на второто.
imegogo - специалист
колко масло да и слагам казаха ми 25-30 мл/л взех оригинално олео мак синтетично
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 357

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: