Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Stoyansh - помощник
Здравейте на всички.

Включвам се със следния проблем от година живеем в жилище с вградена миялна Мидеа, машината е 5,6 годишна вече извън гаранция. Като качества съм доволен от нея.
Проблема е следния - веднъж вече беше ремонтирана от майстор сменил някакви запушен маркуч уж, но не беше в мое присъствие, това преди малко повече от 6 месеца. Сега отново се появи същия проблем при включване на машината има избор на програма, но в момента това не може да се случи, защото иконка Чаша започва да мига и да пиука сякаш е измила, проблема е, че нито е измила нито може да я пуснеш да мие.
Може ли да препоръчате майстор, за да не избирам същия човек, тъй като се и чудя дали направо да не си купим нова, а неговото идване тук струва 30лв дори и без да се труди. Намираме се в София.
krasi92 - майстор
Според вас посещението на адрес и смяната на маркуч не е полагане на никакъв труд??????. Елементарно е като ви се е счупила машина Мидеа да потърсите сервиз на Мидеа а не баи Манчо от съседния вход дето много ги чува нещата. Шест месеца си е нормална гаранция за извънсервизен ремонт. Аз бих си взел нова машина след като тази е работила вече толкова време и при положение че имам налични средства..
MamaMy - майстор
Понеже според вас посещението за диагностика е безплатно, аз мога да ви направя безплатна диагностика. Единственото условие е, да дойдете до сервиза безплатно. :lol:
Antonii - майстор
Едно време в техникума докато се учех, преподавателите ни учеха, че диагностиката на даден проблем е 90% от труда и времето необходими за решаването му.
Останалите 10% труд и време отиват за подмяната на дефектиралия елемент.
След това в практиката установих, че не са ме излъгали. Така, че ако искате диагностиката да ви е безплатна, може да си я направите сам, но и тогава ще ви струва някакво изгубено време.
И ако това е от времето за прекарване със семейството, то може да ви е по-скъпо, отколкото да извикате сервизен техник и да си му платите ремонта.

Тема "Съдомиялна Midea грешка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: