нед юни 07, 2020 10:01 pmnikolov333 написа: Размера на иконите и надписите им се променят като при 7-цата с Ctrl+ ролера на мишката..При мен работи само увеличаването на иконата но без промяна в големината на шрифта а точно това ми е по-важното.
KingLin написа: Ето какво ползвам аз когато ми е трудно да се сетя къде да търся даден инструмент в 10:Чудесно
Създавате нова папка на десктопа и за име слагате ето това: GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
После като я отворите ще видите за какво говоряДесятката има всичко което има и седмицата просто с тая пригодност за тъчскрийн и леко взаимстване от андроид е малко по трудно за свикване в началото. Ама както казах това горе ще ви помогне доста.
 , сподели още някой чалъм който ще е полезен за обикновения човечец
 , сподели още някой чалъм който ще е полезен за обикновения човечец 

Покрай работата ми ми се налага да мога да управлявам достъп като основно става дума за ограничаване на правата на отделни юзери. Иначе Уиндоус има доста инструменти за които нормалния потребител дори и не подозира. Въпроса е какво точно очаквате и за какво го ползвате.
  Покрай работата ми ми се налага да мога да управлявам достъп като основно става дума за ограничаване на правата на отделни юзери. Иначе Уиндоус има доста инструменти за които нормалния потребител дори и не подозира. Въпроса е какво точно очаквате и за какво го ползвате.
 ) беше толкова слабичък че докато рових из нета доста се затормозяваше та в един момент просто реших да я махна и нещата се нормализираха и така..... През всичките тези години единствено съм разчитал на защитната стена и въпреки че ми бяха изключени ъпдейтите на ОС тя (защитната стена) периодически винаги се е актуализирала и да чукна на дърво не съм имал никакви кахъри (поне не съм разбрал да имам де).
 ) беше толкова слабичък че докато рових из нета доста се затормозяваше та в един момент просто реших да я махна и нещата се нормализираха и така..... През всичките тези години единствено съм разчитал на защитната стена и въпреки че ми бяха изключени ъпдейтите на ОС тя (защитната стена) периодически винаги се е актуализирала и да чукна на дърво не съм имал никакви кахъри (поне не съм разбрал да имам де).