• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
И аз зачеркнах 35 киловата котел за ок. стотина квадрата жилище.
Жалко, че се пита след като са похарчени парите от гурбет.
Колкото и да не е гъвкав котелът, първо е неподходящо подбран, после са останалите качества. На друго място би могъл да е приличен.
brassSob - специалист
Оранжевия е стар... Предварително казвам за червения. Даже единия вносител Клиенто са го качили на сайта си. Другите ще го обяват като разчистят складовете от оранжевите/ скоро няма да е/.
Leonid - помощник
нед юни 14, 2020 7:13 pmТрифон П.Трифонов написа:
Колкото и да не е гъвкав котелът, първо е неподходящо подбран, после са останалите качества. На друго място би могъл да е приличен.

Къде би могъл да е приличен? И това че е 36 кв толкова ли е зле?
Leonid - помощник
нед юни 14, 2020 11:13 amfilmatoplo написа:
:wink: Последва ли препоръките ми,и ако разхода те устройва.

Идната седмица ще му поставим СТ. Благодаря ти!
нед юни 14, 2020 8:09 pmLeonid написа:

Би могло да подхожда на 350-400 квадрата жилище или кооперацийка.
Това, че 11-36 киловата са подбрани (препоръчани и продадени) за 110 квадрата жилище е много зле.
Ако е зимна вила, посещавана веднъж уЙкендно през месеца- перфектен е.
Повтарям- първо е подходящ , после е качествен.
нед юни 14, 2020 8:12 pmLeonid написа:
нед юни 14, 2020 11:13 amfilmatoplo написа:
:wink: Последва ли препоръките ми,и ако разхода те устройва.

Идната седмица ще му поставим СТ. Благодаря ти!
И да му благодариш, оправия с този котел няма. Закърпия си е. Мисли за продажба, а през това време чети!
Единият, от пишещите по темата ти, доволно помогна на друг изпаднал в твоята ситуация миналата година. Писахме пак същите, а човека поблагодари и имаше защо. Файдата от успокоителни думички е моментна.
Дори да загубиш още на старта, имаш шанс да наваксаш.
Успех!
brassSob - специалист

Ами при мен беше приличен. 300 квадрата топля и имах такъв. Да ползвам темата-имам използвани заден, преден и средни глидери за SFL. Съвместими за GFG без предния. Ако някой има спукан глидер- ПОДАРЯВАМ.
нед юни 14, 2020 8:22 pmbrassSob написа:
Ами при мен беше приличен. 300 квадрата топля и имах такъв. Да ползвам темата-имам използвани заден, преден и средни глидери за SFL. Съвместими за GFG без предния. Ако някой има спукан глидер- ПОДАРЯВАМ.
Ха, почти нацелих- благодаря! А "имах" би трябвало да светне лампичката на сегашният новособственик.
Leonid - помощник
Добре, кажи го по опростено? Оправия няма значи че ще гори много или нещо друго имаш в предвид?
Leonid - помощник
Добре, аз ли не схващам! Оправия няма и закърпване какво искаш да кажеш? Ще гори много, няма да успее да стопли или просто си е проблемен котела? Обясни ми го с прости думи. Благодаря ти.
нед юни 14, 2020 8:31 pmLeonid написа:
Добре, аз ли не схващам! Оправия няма и закърпване какво искаш да кажеш? Ще гори много, няма да успее да стопли или просто си е проблемен котела? Обясни ми го с прости думи. Благодаря ти.
Най просто....и с танк можеш да ходиш до кварталната бакалия, но няма ни да ти е удобно, нито изгодно. За комар зареждаш пушка помпа.
Аз ли обяснявам кофти, че е неподходящ, а после се гледа качествен ли е или проблемен, или наистина не схващаш?!
Да, ще гори много и никога няма да влезне в нормален, за него, работен режим. Постоянно ще цапа свещи.
Неподходящ е за твоето жилище, па ако ще и златен да е.
Ай дано си разбрал!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Комбиниран Котел Ferroli SFL 05" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: