Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
kozl - майстор
чет юни 18, 2020 9:00 amgrizan1980 написа:
Колеги , преди време и аз имах такава дилема. Купих въпросният разклонител от Конрад , два пъти го връщах...... Първият път въобще не работеше , вторият изкара две включвания. После ми върнаха парите и така .... имаше някаква схема с триак , щях да я пробвам.....
В тази тема в петия пост, hidrazin е постнал препратка към темата.
krasi92 - майстор
ср юни 17, 2020 9:00 pmmasterpit написа:
Утре като го получа ще пиша
Получи ли го. Управляващ контакт или управляващ разклонител е. Даи малко инфо.
kozl - майстор
krasi92 написа:
А кво пък толкова значение има като в единичния контакт забучиш разклонител и ще станат два разклонителя :?
Замислисе за това:
чет юни 18, 2020 9:00 amgrizan1980 написа:
Колеги , преди време и аз имах такава дилема. Купих въпросният разклонител от Конрад , два пъти го връщах...... Първият път въобще не работеше , вторият изкара две включвания. После ми върнаха парите и така .... имаше някаква схема с триак , щях да я пробвам.....
krasi92 - майстор
Значение има това че гледаики самата снимка с един обикновен разклонител и един гооолям контакт единичен на един колега са му нужни доказателства къде е завряна платката с електроните. За един колега по принцип питах дето ме обвинява че спамя.
masterpit - специалист
пет юни 19, 2020 6:57 amkrasi92 написа:
Да и току що го тествах с фрезата работи с бор апаратите не се задейства, явно си трябва по сериозен товар. Сега се сещам , че бормашината я тествах на ниска мощност. Това което се включва в мрежата е мастер - управляващият контакт. В разклонителя включвам прахосмукачката. Тук ще добавя още един разклонител къммастера, където ще наредя ел. инструментите, а в четворката освен прахосмукачката ще бодна едно допълнително осветление...

Тема "Контакт, който се активира при включване на консуматор в съседен контакт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: