• 1
  • 2
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
radius - майстор
Здравейте,
Трябва ми защита от дъжд за площадката на гаража, че ми писна дъжда да ми спъва майсторлъците. Гледам в Метро има някакви намалени сенници, дали пазят от дъжд.
Интересува ме по-големия, на който в описанието обаче не пише импрегниран плат. Подозирам неточност в описанието и че са от еднакви материали с по-малкия, но преди да се убедя на място, се допитвам струва ли си да ходя изобщо. Та, пазят ли от дъжд тия платове?
Прикачен файл:
сенник.jpg
сенник.jpg (66.19 KиБ) Видяна 1805 пъти
Svetoslavoff1 - майстор
Логично е да са от един и същ материал, което не значи автоматично, че са :). Понеже играеш в лигата на перфекционистите, ако не ти хареса цвета или размера, на няколко места в града правят сенници по твой избор на материал, размер, механизъм. Проучвам за ветроупорни завеси, та периферно видях, че правят и такива неща.
radius - майстор
Тези ли https://rudibg.com/produkti
Само да не ми струва 1000лв, че такъв не искам.
Svetoslavoff1 - майстор
Друго руди - Руди 80 ЕООД, Емо е задрямал и е изпуснал цифрата. Има и още 1-2, ама да не ядем банички за реклама.
radius - майстор
Хмм, цената е х4, ще видя това метровското, че не съм чак толкова на зор.
Andri01 - майстор
Ей,изяде човека за една цифра. ми той почти на толкоз години бе,простено му е!! :? :partyman:
schuldiner - майстор
С материали за 50 лв. си направих 2 сенника - единият 2х1,5 м, вторият 4х1,5 м. Малкият е хванат с две опашки за парапета, по-големият - с 3, ама има и две крачета, подпрян е на земята.
Малко са в стил Кристо, ама на жената й харесват.
Svetoslavoff1 - майстор
пет юни 19, 2020 6:43 pmAndri01 написа:
Ей,изяде човека за една цифра. ми той почти на толкоз години бе,простено му е!! :? :partyman:
:) :partyman:
radius - майстор
пет юни 19, 2020 9:11 pmschuldiner написа:
...
Ще те преслушам утре
  • 1
  • 2

Тема "Сенник срещу дъжд" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: