Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
джеки - специалист
вт апр 21, 2020 12:26 amvini7 написа:
Здравейте, миналата година нищо не направих с поливната система. Сега искам да направя този терен с басейна, като има изменение и става квадрат 5.4 м на 5.4 м.
Ще разположа 4 разпръсквача в ъглите,но не съм сигурен кой вид. Кой разпръсквач е най подходящ ,Hunter Pro Spray 10см + дюза VAN 17-А 4.3м-5.2м , Hunter MP Rotator MP 2000 4м-6.4м. или роторен разпръсквач?
Колега какво стана с поливната система? Кои разпрасквачи сложи? И при мен е подобен парцела и аз се чудя от кои модел разпръсквачи да сложа. :? :?
джеки - специалист
Здравеите, ползвал ли е някои от дюзите на хънтър-правоъгълни. Тези които са за тесни и дълги пространства 1.5мХ4.5м. Поливат ли добре на всякъде :?
hidrazin - майстор
нед юни 28, 2020 2:11 pmджеки написа:
Здравеите, ползвал ли е някои от дюзите на хънтър-правоъгълни. Тези които са за тесни и дълги пространства 1.5мХ4.5м. Поливат ли добре на всякъде
Аз от 10-тина години. Поливат добре ако е спазено основното правило - "глава до глава".
Демек срещу първата дюза на 1,5 метра трябва да сложиш още една такава така че да са насочени една срещу друга.
:partyman:
джеки - специалист
нед юни 28, 2020 8:07 pmhidrazin написа:
нед юни 28, 2020 2:11 pmджеки написа:
Здравеите, ползвал ли е някои от дюзите на хънтър-правоъгълни. Тези които са за тесни и дълги пространства 1.5мХ4.5м. Поливат ли добре на всякъде
Аз от 10-тина години. Поливат добре ако е спазено основното правило - "глава до глава".
Демек срещу първата дюза на 1,5 метра трябва да сложиш още една такава така че да са насочени една срещу друга.
Благодаря за бързия отговор.Съжалявам че не мога да да прикача снимка. Имам 6 тераски всяка с размери 2,20 на 1,30. Виждами се много по два разпръсквача на тераса, това прави 12 броя за такава малка площ. :? Какво бихте ме посъветвали :prayer:
hidrazin - майстор
пон юни 29, 2020 8:11 amджеки написа:
Какво бихте ме посъветвали
За такива малки площи - НЕЩО ТАКОВА
джеки - специалист
пон юни 29, 2020 12:12 pmhidrazin написа:
пон юни 29, 2020 8:11 amджеки написа:
Какво бихте ме посъветвали
За такива малки площи - НЕЩО ТАКОВА
Интересно :roll: .Благодаря