Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
enigma79 - напреднал
съб юни 06, 2020 9:09 amАБВ потребител написа:
Като им гледам парамерите на тези Jasic апарати, е това със сигурност сега са истински електрожени :) . 200-амперовата машина консумира 9,7kw мощност.Реални стойности. Изкушавам се и аз да си купя един такъв :) . Сигурно ще са качествени тези машинки, а и цените им са добри.
Бях пуснал линк с тест на различни апарати на Jasic по горе в темата,може да се видят и силните и слабите страни.
https://svar.im/a226953-mezhdu-proshlym ... ml#upd2511
nikartrade2 - напреднал
нед юни 07, 2020 12:28 amswissmad1 написа:
Да,на Панайот са добри машините.Имам и негов електрожен.Няма да съжаляваш с покупката.
Благодаря ви за информацията
АБВ потребител - специалист
нед юни 07, 2020 9:53 amenigma79 написа:
съб юни 06, 2020 9:09 amАБВ потребител написа:
Като им гледам парамерите на тези Jasic апарати, е това със сигурност сега са истински електрожени :) . 200-амперовата машина консумира 9,7kw мощност.Реални стойности. Изкушавам се и аз да си купя един такъв :) . Сигурно ще са качествени тези машинки, а и цените им са добри.
Бях пуснал линк с тест на различни апарати на Jasic по горе в темата,може да се видят и силните и слабите страни.
https://svar.im/a226953-mezhdu-proshlym ... ml#upd2511
Те всички имат слаби и силни страни, идеални неща няма.Но невярвам да не отговаря,това което е писано да не е в действителност,все пак са един от водещите производители в Китай. Електрожени имам на корем ,ми работата намаля. :) Сега правя и апарат само за алуминий.Работи само на променлив ток, и има регулиране от 50 до 300хца честота.Само шланг с горелка ще купя и съм готов.Е мойте електрожени не са така избарани и красиви,но по важното че работят и издържат на напън. :) Ще видя пък може и да го купя, блазни ме. :)
koveslav - майстор
Голям праз дали вади 200А.Дайте машини с реален ампераж и ще видите,че повече от около 120А на никого от тук четящите и пишещите,никога няма да му потрябва.
welder_enthusiast - напреднал
Здравейте!Колебая се между две машини.Ако може да споделите мнение.
1.Raider RD-IW15 /200A/
2.Stanley WD200IC2
Благодаря предварително!
dido uzunov - специалист
Щом се колебаеш между тези две машини да разбираме ли, че си гледал още много други и след игнориране на повечето са останали тези две. Като им гледам цените в нета аз лично няма да отделя време да им разгледам параметрите дори. За много по малко пари има много по качествени машини в БГ. Толкова мнения има и тук и в офроуд форума и къде ли още не на тази тема, че ще те заболи главата от четене. Успех!
Да спрях се на тези двата.
Някой все пак да е запознат с тези модели?
cat - специалист
Колега Ентусиаст я кажи колко пари ти се дават и какво ще правиш с електрожена ?

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: