Най - вълнуващия въпрос зимно време.
пет юни 26, 2020 11:34 pmbmahob написа:
Да сравняващ burnit с алфата не е коректно в пъти по добра камина е сръбския котлон, екоспара има добро кпд но адски сложен за почистване, комшията е с такъв, за годината си на производство(първите коммо е доста добре замислена) има кусури, ама то коя няма. Що не коментирате нвите Рубиньор на Марели систем с авто почистване на потата(механично) фумиса е в пъти по сложен, и както призна микроновта е елвментарна стига да знаеш ко буташ, ама си признайте за приатрастието което не е коректно
Няма пристрастие. Нещо ме поднесе- ми не позна.
Не става и въпрос коя по добра, а съвсем простичко се усъмни, че ще има с какво да помогна. Ясно е, че основно за настройки иде реч. Не сме и коментирали в детайли коя по по най.
Не знам що сложи Екото и Бърнита на двата полюса, след като са едно и също?! Явно си запознат.

Връщам се на темата- най подходяща е най малката по мощност. Такава е Грейко 10 клвт. Филма посочи и за 16ка , че става. Е, става но "ще я спъва", рече още. А спъването не е много добре. Такова имало, такова туряли.
В последните подобни теми изобщо гледам да не споменавам конкретна марка, че някои раната не ви зараства. Само посочвам 10-12 клвт.
Другото предимство на Грейко, пред конкретната 15 клвт. Алфа, сещаш ли се какво е? И тук контролера изобщо не влиза в конкретиката на казуса, а си е предимство още на първо четене.
Някъде се спомена сякаш за бюджетен вариант, та ако не се доплаща за екстрите що да не е и нещо по така? Ох, още на първи пост!!! Нищо, давай да ги коментираме!
bmahob - майстор
За пристрастието не съм сигурен, за това че не можеш да помогнеш не съм го твърдял, просто тука се помага най-усилено на грейките. За това че Бърнита и екоспара са еднакви, знам ,но оргинала като че ли е малко по добре.. макар че на комшията още първата година му се стопи пепелника :? НО със сигурност Алфата е клас над тях! и това че хапете човека че е избрал нещо различно от рекламираното тук не е коректно.................... "ще се почнат едни теми помагайте с настройки на Алфа плам..." Ми ще помагате нали за тва го има форума а не само да прилапвате клиенти.
п.с не визирам само тебе. Айде по живо и здраво, че нъван е 33гр и не ми се разправа с печки :drinkers:
съб юни 27, 2020 10:40 ambmahob написа:
...
п.с не визирам само тебе. Айде по живо и здраво, че нъван е 33гр и не ми се разправа с печки :drinkers:
Не си прав. Не поддържам Грейко. В случая е най удачна като мощност спрямо къщата. Контролера да го оставим за домашно.
Преди да направят 10 киловатова, многократно съм препоръчвал 12 киловатовата Минима. Екоспар работят перфектно, твърдя го от лични наблюдения. Алфата не я знам, но щом имат вземане-даване с MBS, печелят ме.
Айдееее, лято е.

Тема "Избор на пелетна камина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: