пет юни 26, 2020 11:34 pmbmahob написа: Да сравняващ burnit с алфата не е коректно в пъти по добра камина е сръбския котлон, екоспара има добро кпд но адски сложен за почистване, комшията е с такъв, за годината си на производство(първите коммо е доста добре замислена) има кусури, ама то коя няма. Що не коментирате нвите Рубиньор на Марели систем с авто почистване на потата(механично) фумиса е в пъти по сложен, и както призна микроновта е елвментарна стига да знаеш ко буташ, ама си признайте за приатрастието което не е коректноНяма пристрастие. Нещо ме поднесе- ми не позна.
Не става и въпрос коя по добра, а съвсем простичко се усъмни, че ще има с какво да помогна. Ясно е, че основно за настройки иде реч. Не сме и коментирали в детайли коя по по най.
Не знам що сложи Екото и Бърнита на двата полюса, след като са едно и също?! Явно си запознат.
Връщам се на темата- най подходяща е най малката по мощност. Такава е Грейко 10 клвт. Филма посочи и за 16ка , че става. Е, става но "ще я спъва", рече още. А спъването не е много добре. Такова имало, такова туряли.
В последните подобни теми изобщо гледам да не споменавам конкретна марка, че някои раната не ви зараства. Само посочвам 10-12 клвт.
Другото предимство на Грейко, пред конкретната 15 клвт. Алфа, сещаш ли се какво е? И тук контролера изобщо не влиза в конкретиката на казуса, а си е предимство още на първо четене.
Някъде се спомена сякаш за бюджетен вариант, та ако не се доплаща за екстрите що да не е и нещо по така? Ох, още на първи пост!!! Нищо, давай да ги коментираме!