чет юли 02, 2020 4:31 pmpreslav написа: ...втория брой за 15 лв...Кви са тия откачени цени?
В али-то има и единични бройки на много по-ниска цена.
Примерно цол е 6 кинта а 3/4 с филтър и кранче е 7,50 кинта. С доставката.

чет юли 02, 2020 1:06 pmhidrazin написа: ...Тая година надминах мене си. Нямам райграс, за семената знам, но то така или иначе в земята има за години напред.![]()
чет юли 02, 2020 4:13 pmkr1100 написа:Другата година ще е с истински мулч. Ми то не може по 8 часа в градината и сичката да ми е наред я!!!
Има мулч фолио 1,2м широко на руло - колкото - толкова. 15 ст. м
каква е тази джунгла бре Трифоне![]()
ср юли 01, 2020 7:46 pmТрифон П.Трифонов написа: Другият начин е да увеличиш поливната площ.Брех,Трифуне,да не си обърнал джуките,да не си се тунинговал?
Аз вече увеличавам само целувната.
пет юли 03, 2020 11:48 amvlax написа: Преслав,експеримента с боба на ягодовите лехи върви добре,за сега.А реколтата как е? Нашия жената обра вече 2 ръце, дали не бяха и 3... Част от него бурканясахме, част бланширане и във фризера, част раздадохме по приятели. Е, и пресни салатки от него с много чесън и треволяк.![]()
![]()
пет юли 03, 2020 11:55 amТрифон П.Трифонов написа: Просто косата намалява прогресивно, не като тревата.То и моята коса е така,трябва да ни взимат 50% от цената на пострижка.
пет юли 03, 2020 12:15 pmSvetoslavoff1 написа: А реколтата как е? Нашия жената обра вече 2 ръце, дали не бяха и 3... Част от него бурканясахме, част бланширане и във фризера, част раздадохме по приятели. Е, и пресни салатки от него с много чесън и треволяк.Това ми е за зрял боб,нисък, три сорта.Късно го сях.Сега се чуди да почва ли да цъфти,че му горещо.Твоя,който си обрал предполагам е зелен боб?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: