• 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 357
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
naster - майстор
Аз съм италианско 25см3, 1 конь... 3 години го ползвам. Мина им промоцията сега пак са почти 500 лв. Хвалят им доста сервиза и следпродажбената.
Chefo77 - майстор
Хускварна имаха една промоция - връщаш стара коса, вземаш нова 325R със 150 лева отстъпка - в Тръпкови е от 750 на 563 пари.

Я дайте акъл с какво да заточа ножа на Щилката? Знам, че се обръща - не искам засега - с какво мога да го заточа, за да не го прецакам? Щото вече съм взел шлайфа с ламелката ...
naster - майстор
Аз го точа с флекса с диск за шлайфане, какъвто са ми дали в комплект с флекса. Той и дискът е още оригиналният от комплекта тримера - поочукан вече от камичета и други и не му се оглеждам много.
miroki - майстор
пон юли 06, 2020 7:49 pmChefo77 написа:
Хускварна имаха една промоция - връщаш стара коса, вземаш нова 325R със 150 лева отстъпка - в Тръпкови е от 750 на 563 пари.

Я дайте акъл с какво да заточа ножа на Щилката? Знам, че се обръща - не искам засега - с какво мога да го заточа, за да не го прецакам? Щото вече съм взел шлайфа с ламелката ...
Аз моя го точа на ръка с камък. Но моят е доста мек. С брус не става ли?
пон юли 06, 2020 10:25 pmmiroki написа:
Е става де. Бруса си е камък за точене.
Става и с плоската пиличка на Щил, става с ламелния, може както ти е на сърце.
Веднъж нааках ножа на дробилката, след което го наточих да бръсне. Камък 2000 накрая.
Chefo77 - майстор
пон юли 06, 2020 10:25 pmmiroki написа:
пон юли 06, 2020 7:49 pmChefo77 написа:

Сигурно става, ама ще ми се отели вола да стържа, виждам го доволно затъпял. Ще пробвам де :)
miroki - майстор
Моят нож бе мек и се заточи за минути с едър камък, на принципа на заточване на коса. Те са 3 остриета по 7-8 см. Веднъж само се заиграх с едни камъни на Лански и търках повече.
naster - майстор
пон юли 06, 2020 8:29 pmТрифон П.Трифонов написа:
Имам време и за бира.
Да, този преди бирата беше за интубиране - след 15-20 м2...
вт юли 07, 2020 1:36 pmnaster написа:
пон юли 06, 2020 8:29 pmТрифон П.Трифонов написа:
Имам време и за бира.
Да, този преди бирата беше за интубиране - след 15-20 м2...
Не точно. Вижда се, че квадратурата е 27-30 квадрата.
Вижда се, че финала е по скоро поза, макар наистина да е задъхан.
Вижда се, че си отива като пич, без да колабира, което пък се случва на доста професионални спортисти.

Ако един мъж не е способен на подобни физически упражнения, кво да гледаме по натам.
Пуснах го ей така. Пък и колега назад коментира, че от неправилна преценка и стискане на кълки, накрая пак ще си косим с ръчната.

От онзи ден, макар и да не "изпълва" темата за "мощни" електрокоси.

https://photos.app.goo.gl/mEutLCMKFqnRtMHe9

Съизмерими са по мощност.
Документирам винаги, подобни попадения, защото са доказателство колко много се търка клавиатура, вместо инструмента, който и да е той.
Младежът прозря кое върши работа, без да пита по форуми.
Е понаслушва и чичо си, а важното е, че работата е свършена.
Това ме амбицира да изровя на дядо косата и да се науча на стари години.

Е как каква, истинска.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 357

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: