• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
$64EN - специалист
solo5 написа:
$64EN първите които бях харесал са същите като тези, които си показал, но не бяха зелени
но цената им беше различна :? около 26лв бяха за квадрат (продавачката каза, че били испански, магазина е сериозен и цените са им добри)
другите направо светеха от зелено :-D и не бяха със срезове, а само наподобяваха, цената им беше 22,50лв за квадрат
имаги в трите варянта : без срезове , с 2 среза и с много срезчета , такива трябваше да са плочките в следващата баня дето ще се зазима , но ще видиме кви ще си аресат ората . иначе на мен страшно много ми харесаха , макар че плочки като плочки братче :)
valey - специалист
И не слушай жена ти!!!
Сега ще фугирам зелено-много зелено ,синьо и бяло
ronik - специалист
Соло, защо си се вманиачил в идеята, че вратата като е на ивици и плочките трябва да бъдат на ивици :) . На мен ми се вижда прекале нонатрупано с тия ивици- цялата баня в ивици. Мисля, че и други плочки биха подхождали на вратата. Обаче най-важното е да си представиш как всеки ден ще гледаш тези плочки и въпреки това като ги гледаш да ти повдигат настроението. Обиколи, избирай, представяй си, преценяй и което най-много ти задържа желанието, него избери. Гледай също като ги купуваш, плочките от един цвят да не се различават в нюансите и размерите на всички да са еднакви. При мен се наложи да купя допълнително, че не ми стигнаха, и се оказа, че нито жълтото е същия нюанс, нито синьото със същия релеф, а и жълтите се оказаха с 1 мм по високи от сините и тия фуги сега ми създават усложнения.
solo5 - майстор
ronik написа:
Гледай също като ги купуваш, плочките от един цвят да не се различават в нюансите
чел съм, че много или малко плочките от различни партиди се различават в нюансите
затова е добре да се прави точна сметка предварително и да се купи цялото количество от една партида
srceko74 - специалист
$64EN написа:
srceko74 ма тя твойта баня много арна бре , браво , честита
благодаря,но само първата снимка е от моята баня,другите две са идеи за SOLO ако му харесат :ops: :2thumbs:
enterprise - специалист
silllveto написа:
Виж в Галерия бани. Да ми прости Ентърпрайс, копирам ти линка, който той е дал там, мисля, че е нещо такова.
http://bgremonti.com/img/thumbnails.php?album=6&page=2
НП. B/w аз съм от женски пол :lol: и не се сърдоля за глупости :-D
solo5 - майстор
днес посетих един магазин с много хубави плочки
харесах си Серия Ipanema :roll:

P.S. Цените са:
Ipanema Beige 20 x 20cm ....................... 45.00 лв/m2 (стенна плочка)
Ipanema Caldera 20 x 20cm .................... 45.00 лв/m2 (стенна плочка)
Pacific Caldera 31.6cm x 31.5cm .............. 46.00 лв/m2 (подова плочка)
Ipanema Caldera Lista 2 x 20cm ................ 5.70 лв/бр (фриз)
Bonaire Caldera Cenefa 4.5 x 20 cm .......... 7.70 лв/бр (фриз)

харесват ли ви? :roll:

Изображение

Изображение

Изображение
Последна промяна от solo5 на вт дек 16, 2008 9:47 am, променено общо 5 пъти.
Time2Burn - специалист
Барт ми, страхотни са.
Fortune - специалист
Аз съм за зеленото!
Братовчедка ми си направи банята в такова зелено и бяло - неочаквано добра комбинация! Дори съседите отишли да гледат и все им се струвало, че тяхната баня по-голяма!
Само фриза се оказал с различен размер, че и дебелина!

Ама е тез бяло и кафяво много арни бе Танасе!

Прикачен файл

Баня зелено.jpg
Баня зелено.jpg (158.7 KиБ) Видяна 8615 пъти
Последна промяна от Fortune на пон дек 15, 2008 4:04 pm, променено общо 1 път.
srceko74 - специалист
SOLO честито, така виждам твоята баня.страхотни са :2thumbs: =D> пожелавам ти този път да стане бес проблем
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "избор на плочки за баня?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: