Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
mamata66 - напреднал
ср юли 08, 2020 1:58 pmvlax написа:
ср юли 08, 2020 1:38 pmmamata66 написа:
Дай без снимки, че стана като Фейсбук тук - ще ям бой,ей! :wink:
Ааа и такава тема си имаме
Привет начинаещи градинари
и няма проблем да пишеш там,стига да не си профисионалист. :)
ср юли 08, 2020 1:38 pmmamata66 написа:
...пипер, домат, патладжан, краставици, тиквички, рукула, босилек, мента, копър, девесил, джоджен, магданоз, моркови и зеле, плюс един стрък сладка царевица ....
Ти направо ни удари в земята.Има ли нещо дето да не си сяла или садила.
:partyman:
Стига де, поне в земеделието ми дай да се почувствам в свои води (ай, води, хидрофори да не чувам;)...и забравих тиквите, кратуните и картофа, естествено :lol: Успокоявай се с мисълта, че градината ми е богата, но малка :wink:
Andri01 - майстор
:prayer: Уфф, а какво да кажем "ние с гайдите". С два домата на кръст и две криви краставички :(
kozl - майстор
пон юли 06, 2020 3:54 pmnilro написа:
С по-мощен компресор.
С благодарности към форумния колега, че след като темата му е прашасвала 7 години, той сподели решението на проблема. Но уви Мамата нема таков компресор. Помпите с които разполага до какво налягане постигат :?
Подсещащо по обясненията е, че въздух в системата не влиза, което предполага запушване. На моите крачни помпи се усеща когато, примерно към 2 бара педала потъва под същия натиск, т.е. влиза въздух през игличката и когато има запушване или накрайника на помпата не е натиснал игличката, натиска на педала става много по-осезаем а потъването на педала незначително. Е това при постигната добра плътност м-у вентил и накрайник, иначе атмосферата е необятна в сравнение с възможностите на крачната помпа :roll:
А патладганите и .... не са на место в темата за хидрофори, освен :roll: некоя визуална прилика мое би, но пък този форум е напоследък характерен и разнообразен с впечатлителни лирични отклонения.
Таман за писатели като мен :-D

А тва за без итличката не беше шега. Практикуват го и мноо гумаджии за по бързо надуване на гумата. А аз го препоръчах от съмнение, че игличката потъва по-дълбоко в цилиндъра на вентила и накрайника не може да я натисне :|

Тема "Ремонт на мембранен разширителен съд за хидрофор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: