• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 14
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Иван Колев - напреднал
ср юли 08, 2020 9:24 pmfilmatoplo написа:
Ако трябва да се продаде като топъл хляб -150лв. :)
Евъъъъ :-D :wink:, чак като топъл ляб не бързам бре. Нещо от рода на 300лв. по ми се вижда реално
ср юли 08, 2020 9:28 pmИван Колев написа:
Евъъъъ :-D :wink:, чак като топъл ляб не бързам бре. Нещо от рода на 300лв. по ми се вижда реално
Щом не бързаш, нека отлежи до сезона, да засъхне малко!
Сега е топло, кучето е забравило, че ще си прави колиба, ама другото лято.
Иван Колев - напреднал
Тези пелети Орфей бива ли ги, сестрата и те взеха този месец за сефте 4 тона, ма те топлят три етажа пък са и с горелка на чугунен котел Карпат май беше :?
Иван Колев - напреднал
ср юли 08, 2020 9:32 pmТрифон П.Трифонов написа:
ср юли 08, 2020 9:28 pmИван Колев написа:
Щом не бързаш, нека отлежи до сезона, да засъхне малко!
Сега е топло, кучето е забравило, че ще си прави колиба, ама другото лято.
И ти си прав :wink: :wink: :wink: колега, че и дръвца имам около тон от мин. година сухички та пукат чак.
silent - майстор
аз съм с екоспар...и като чета колко трудно се чисти в сравнение с другите почвам да си мисля че на другите само им подаваш прахосмукачката и сами се изчистват...както и да е аз съм доволен не ми е създавала грижи ...има два недостатъка за мен...малък бункер и управление не юзер френдли...все едно дос в сравнение с Уиндоус...хубавото е че е масова и позната и ако човек търси може да намери правилните настройки...каквото и да избереш първо го обезпечи с читав сервиз ако самият ти се интересуваш само от копчето за пускане...
пет юли 17, 2020 7:48 pmsilent написа:
аз съм с екоспар...и като чета колко трудно се чисти в сравнение с другите почвам да си мисля че на другите само им подаваш прахосмукачката и сами се...
Това, ако аз го бях написал... ама как си постелеш де, хахаа.
Децата изкараха един сезон с Екоспар. До преди това не бяха палили печка дори. И това научиха, и с камината се справиха. Драмите бяха ок. два дни, по скоро заради мен, че да разуча прословутия Фумис. Чистене на седмицата, колкото да се каже, че е. Бях твърдо за друга камина, понеже чета всичко наред, но то къде ли няма перипетии. Купиха я най вече заради сервиза. Интернет термостат и даже копчета не пипат.
bmahob - майстор
Виж сега, не говоря на изуст, мой приятел и комшия е с екоспара, и му помагам да я чисти, в сравнение с моята....... Е доста по бавни и сложно, то от ляво, то от дясно, то отгоре(там е тъпотия щото има метален лиат под който не можеш обереш всичко) то под пепелника (там трябва да легнеш) А плама е едно чекм под кошницата+ревизия фронтални пред теб на две гайки с ушета....... Ти чистил ли си друга за да сравниш :-D
Помагам на комшийката с Лилито, да ти кажа.
Викаш на ревизийките отпред не са гъзуриш, ми каниш комшията да ти я нагоди на поне 37% наклон.
Имам представа от Грейко, Екоспар и Лили. Алфа даже не съм виждал. Не мога да я отричам.
А, и още нещо--по тиха работа от Екоспар не съм чувал хахаааа, как звучи само. Ако искаш може да сравним децибели.
filmatoplo - майстор
Наблюдавам си 3 броя Алфи ,държат си яко -пуск само от копчето и вече два сезона без ядове .Настройки никакви ,собствениците въобще не разбират и не пипат .За сега може да се вярва на тези камини .
pavlin83 - специалист
И аз съм с Екоспар и не мисля, че чистенето е някаква драма цялата процедура ми отнема по малко от час, но нямам база за сравнение с другите модели
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 14

Тема "Дилема за пелетна камина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: