Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
MIRO_073 - майстор
Явно проблема и е решен. Не се знае как и по какъв начин. Утихна темата.
vlax - майстор
чет юли 09, 2020 8:13 pmMIRO_073 написа:
Ааа проблема е решен и писа как, ама тя момата/мамата като видя вода и отиде да полива градината.
ЦЪК
:partyman:
mamata66 - напреднал
Моля да бъда извинена - поради ред причини не проучих правилата на форума и явно съм постнала проблема къдели не...извинете невежеството и припряността ми, благодаря. Ето как всъщност съобщих за решението на проблема: "Моля за извинение, явно, в радостта си съм пропуснала най-важното: оказа се залепнала към винтила мембрана, която пък от своя страна се оказа напълно...здрава! Измита, проверена и монтирана обратно - проблемът изчезна. Аз нямам обяснение, (съм пълен лаик тук и по темата), надявам се на четящите да им е ясно защо, как и т.н. и дано информацията помогне някому :) Благодарности и хубава вечер - моята най-после е прекрасна! :)". Лично на помощ ми се притече Веско от Троян, благодарение на общите усилия на всички доброжелателни членове на форума, които ме свързаха с него и ми дадоха редица ценни съвети, за което разбира се съм безкрайно благодарна. Благодаря и на Вас за интереса към темата, решението й и Ви желая хубава лятна вечер! :)
mamata66 - напреднал
чет юли 09, 2020 8:24 pmvlax написа:
Ааа проблема е решен и писа как, ама тя момата/мамата като видя вода и отиде да полива градината.
ЦЪК
:lol: Благодаря, (отново и за кой ли път), за доброжелателното ти отношение и подкрепа - за всичко! :partyman: :)
vlax - майстор
Ти благодари на Веско,не на мен. :)
Дай една снимка на тази секретна градина.
mamata66 - напреднал
чет юли 09, 2020 8:35 pmvlax написа:
Ти благодари на Веско,не на мен. :)
Дай една снимка на тази секретна градина.
Тц, тц, тц...На Веско благодарих и все ще съм му благодарна, но и всички вие, които ме свързахте с него сте в благодарствената ми листа! А "тайната градина" не е за тук - и днес някой се възмути от нашите "патладжани" ;) Едвам влязох и искаш да ме гонят...ей, ами, ако не дай Боже, още нещо се счупи, къде ще ви търся? :lol: :)
vlax - майстор
Пак да напиша
ср юли 08, 2020 1:58 pmvlax написа:
Ааа и такава тема си имаме
Привет начинаещи градинари
и няма проблем да пишеш там,стига да не си профисионалист. :)
MIRO_073 - майстор
чет юли 09, 2020 8:30 pmmamata66 написа:
Моля да бъда извинена - поради ред причини не проучих правилата на форума и явно съм постнала проблема къдели не...извинете невежеството и припряността ми, благодаря. Ето как всъщност съобщих за решението на проблема: "Моля за извинение, явно, в радостта си съм пропуснала най-важното: оказа се залепнала към винтила мембрана, която пък от своя страна се оказа напълно...здрава! Измита, проверена и монтирана обратно - проблемът изчезна. Аз нямам обяснение, (съм пълен лаик тук и по темата), надявам се на четящите да им е ясно защо, как и т.н. и дано информацията помогне някому :) Благодарности и хубава вечер - моята най-после е прекрасна! :)". Лично на помощ ми се притече Веско от Троян, благодарение на общите усилия на всички доброжелателни членове на форума, които ме свързаха с него и ми дадоха редица ценни съвети, за което разбира се съм безкрайно благодарна. Благодаря и на Вас за интереса към темата, решението й и Ви желая хубава лятна вечер! :)

Да да. Прочетох. Колегата ме насочи. радвам се,че всичко е наред макар и "засега" както писахте.
mamata66 - напреднал
чет юли 09, 2020 8:51 pmvlax написа:
Пак да напиша
ср юли 08, 2020 1:58 pmvlax написа:
Ааа и такава тема си имаме
Привет начинаещи градинари
и няма проблем да пишеш там,стига да не си профисионалист. :)
Знам ли - откак се помня, все гледам градини и цветя, може и да съм се "професионализирала"...а и какво да пиша там - всичко ми е перфектно в градината, а не ми се фука ;) :? :lol: :)
mamata66 - напреднал
чет юли 09, 2020 8:55 pmMIRO_073 написа:
чет юли 09, 2020 8:30 pmmamata66 написа:

Да да. Прочетох. Колегата ме насочи. радвам се,че всичко е наред макар и "засега" както писахте.
А аз как се радвам...и благодаря за радостта Ви :) Дано не е засега, а ...до следващия път :lol:

Тема "помощ от майстор!!!!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: