• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
kuger - майстор
нед юли 12, 2020 8:55 pmarxd129 написа:

Ами това по същество е шунт. Пък някой ... отрече шунта.

В същност - какво нередно има в това, паралелно да подам ток след повредения участък, оставяйки повредения участък да си работи - макар и само с около 50% от пълната си възможност? Участъкът след повредата, би станал с две (паралелни) захранвания. ... Какво според електротехниката не е наред в подобно решение? :?
Обясни значението на термина "шунт". Аз ползвам този елемент когато трябва да разширя обхвата на амперметър.

Ако оставиш поразеното място така ще си имаш заложена малка бомбичка. Успех в последващо гасене на запалена кухня!
Andri01 - майстор
"...Лошото е, че мястото на нацелването ще остане на кухненския гръб (зад кухненския гръб). Нацеленото място ще се скрие от кухненския гръб..." Ти си ,нали? :)
Кики - специалист
нед юли 12, 2020 8:59 pmarxd129 написа:

Ето това съм казал: Лошото е, че мястото на нацелването ще остане на кухненския гръб (зад кухненския гръб). Нацеленото място ще се скрие от кухненския гръб.
Мястото на озянването е на около педя под горния кухненски шкаф. И на около две педи над термоплота. :)
И кухненския гръб да е от негорим материал, намираш гетинакс или текстолит, ама не фолирани че са адски скъпи. За по-евтинко се намира етернит все още, ама не е от вълнообразния че тоя път ще те уволни жената. :partyman:
kr1100 - майстор
[quote=Кики
И кухненския гръб да е от негорим материал, намираш гетинакс или текстолит, ама не фолирани че са адски скъпи.
[/quote]
Пишеш глупости за цени. А иначе даваш "добри' съвети за карцерогенни материали.
Antonii - майстор
И кое му е канцерогенното на тези материали?!
gogo7777 - майстор
Ами тогава да тури една тенджера пред дупката....и готово.....Няма да се вижда когато шкафа е отворен. Така има достъп по всяко време до преебания кабел и токовземането.
Virtex - майстор
Имаше леко разчистване на темата от spam / offtopic.

Бих посъветвал всички участници да помислят сериозно дали да участват в дискусията, имайки предвид, че автора arxd129 най-вероятно се чуди какво да пише по цял ден.

Имайки предвид последните му теми, превръщани в романи със съмнителни истории, разкази, случки, ситуации и т.н. или е голям карък или просто се чуди как да уплътни свободното си време във форума.
muhala - майстор
Купуваш си гилзи, кримпваш, запояваш и забравяш.

Изображение
gogo7777 - майстор
Ще трябва да реже кабела за тия гилзи.....и директно отиваме в съседната тема да токовземаме. А и скоч ще му трябва....
Не става :wink:
lov - майстор
пон юли 13, 2020 10:45 amgogo7777 написа:
Ще трябва да реже кабела за тия гилзи.....и директно отиваме в съседната тема да токовземаме. А и скоч ще му трябва....
Не става :wink:
Опс горския дошъл :lol:

viewtopic.php?f=60&t=64605&sid=ac7395ec ... dd9f18e08e
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14

Тема ""Нацелих" един кабел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: