• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 14
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
chapara - майстор
Зъболекар сииии :-D :-D :-D :-D :-D :-D :lol: :roll:
DMN - майстор
arxd129 написа:
Да го ползвам така.... Ммм…. Озянения участък едва ли ще понесе 25 ампера??
20 ампера по 220 волта = 4.5 киловата.... Само с два от котлоните ще довърша стореното от коронката.
Ами кво ти пречи да го пробваш, ей така както е сега? Натоварваш кабела постепенно, за да видиш на живо какво се случва? Изключваш, пипаш колко е горещо...тъкмо ще научим и ние :) .
iliya_i написа:
За това пак повтарям: кърти и сменяй до здраво, преди да си сложил шкафове.
Ако кърти ще нацели друг кабел или нещо друго, после ще има друга тема :) .
arxd129 - специалист
пон юли 13, 2020 1:28 pmiliya_i написа:
Наставянето на кабела и съединяването, пускане на паралелен кабел и т.н. ще ти отнемат повече време, без да е ясно колко качествено ще го направиш.
Проблемът …. като че ли е друг: Дали токът би предпочел да мине през байпаса?! Дали токът би предпочел да мине и и и през байпаса?!
Ако въобще токът рече да минава и през байпаса... до кой момент той - токът - би минавал по озянения участък? И в кой момент ще рече да захранва котлоните и през байпаса?
:?: Желание на тока да премине през байпаса дали изобщо съществува?
DMN - майстор
arxd129 написа:
Желание на тока да премине през байпаса дали изобщо съществува?
Е, не...това вече...желание...той, ако знаеш какво желание има да те докопа :-D .
MIRO_073 - майстор
пон юли 13, 2020 2:05 pmarxd129 написа:
пон юли 13, 2020 1:28 pmiliya_i написа:
Наставянето на кабела и съединяването, пускане на паралелен кабел и т.н. ще ти отнемат повече време, без да е ясно колко качествено ще го направиш.
Проблемът …. като че ли е друг: Дали токът би предпочел да мине през байпаса?! Дали токът би предпочел да мине и и и през байпаса?!
Ако въобще токът рече да минава и през байпаса... до кой момент той - токът - би минавал по озянения участък? И в кой момент ще рече да захранва котлоните и през байпаса?
:?: Желание на тока да премине през байпаса дали изобщо съществува?
Ами питай го. :-D :weedman:
arxd129 - специалист
пон юли 13, 2020 1:45 pmchapara написа:
Зъболекар сииии :-D :-D :-D :-D :-D :-D :lol: :roll:
Цъ!
Далече съм от медицинстването. Но от висене по болници … :cry: … Да не дава Господ.

Но в момента съм на ел-теми; че се преплетоха едни проводници … :x
chapara - майстор
Няма да има желание, чувал ли си за вихрови токове, ако се завихри само в байпаса, то до котлоните нищо няма да достигне :-D :lol: :lol: :lol: :lol:
arxd129 - специалист
пон юли 13, 2020 2:10 pmMIRO_073 написа:
Ами питай го.
Ами питам; вас. :)

Токът е - да върши работа. Не даотговаря, което знаете добре, де.

Та … защо е глупост да се прави ел.байпас? В случая. :)
arxd129 - специалист
пон юли 13, 2020 2:15 pmchapara написа:
Няма да има желание, чувал ли си за вихрови токове, ако се завихри само в байпаса, то до котлоните нищо няма да достигне :-D :lol: :lol: :lol: :lol:
Сериозно ли?
:shock: :?

Шегувате се, нали?
naster - майстор
Агонизирам. Човече, и аз ударих мостов кабел с перфоратора. Удължих, направих снадки, усуках и обвих с изолирбанд. Така го замазах под турбозол и фина шпакловка.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 14

Тема ""Нацелих" един кабел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: