Всичко за дърводелството
voxo - специалист
Искам да си закупя банцинг за домашна употреба, да не е куче марка но и да е надежден и не много скъп. Ако някои може да ме ориентира в цените и марките ще е добре.
Благодаря предварително
masteradmin - майстор
Ама какъв настолен или ръчен ? Аз има ръчен циркуляр и съм много доволен. Взех го за 55лв. от Practiker
Trichko - помощник
www.raider.bg
некои хора се мръщят като чуят за raider
но вършат добра работа имаги на всякъде
Тани - модератор
Master какъв е тоя ръчен банциг бе! Светни ни и нас! :-D :-D :-D
Trichko - помощник
тои говори за цирколяр` ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО
Trichko - помощник
ЦИРКУЛЯР НЕ Е ТВА ДЕТО СИ МИСЛИШ
ЕДНОТО Е С ДИСК
ДРУГОТО Е С ЛЕНТА
А ПОЗНАИ КОЕ КАКВО Е
Тани - модератор
voxo написа:
Искам да си закупя банцинг за домашна употреба, да не е куче марка но и да е надежден и не много скъп. Ако някои може да ме ориентира в цените и марките ще е добре.
Благодаря предварително
Ако намериш тук думата ЦИРКУЛЯР или както се изразяваш ти ЦИРКОЛЯР ще напиша където искаш 100 пъти АЗ НЕ МОГА ДА ЧЕТА!

Моля те и ти чети внимателни и пиши внимателно , за втори път забелязвам тази веечер , че пишеш по два поста един след друг! Ако си забравил нещо или искаш да корегираш нещо , моля те ползвай бутона за редакция!

ПП
И остави на другите да знаят по-добре какво си мислят! :-D :-D :-D
Sk4 - специалист
Нужно ли е да го купуваш ?
Много не съм на ясно... но знам че баща ми си сглоби банцик цинкуляр сам самичък.
Тани - модератор
Брях! Много съм изостанал с техниката! Това ръчен банциг , това банцик цинкуляр :? :? :?

Е па явно са нови технологии , че ги нямаше на панаира в пловдив, но специално погледнах цената на класическия банциг марка Метабо - 1050 лева!Само с това мога да помогна voxo
в Монтана правят и са добри 60см диаметър на колелетата и50см височина на рязане за около 2000лв Арсов 90 096/302118

Тема "Търся съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: