Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Ако някой знае какъв е проблема нека сподели .Включвам горелката, излиза ми версията на софта и от долу Hwid Error.Да добавя само че от ресет не се оправя
filmatoplo - майстор
Цветния дисплей ли е .
gnt69 - майстор
съб юли 18, 2020 11:16 amBegiristain написа:
Ако някой знае какъв е проблема нека сподели .Включвам горелката, излиза ми версията на софта и от долу Hwid Error.Да добавя само че от ресет не се оправя
Ами като изключиш мониторинга оправя ли се.
Не е цветния.От копчетата не реагира .Включвам от контакта и ми излиза написаното и до тамИзображение

Прикачен файл

viber_изображение_2020-07-18_10-48-14.jpg
LazarGanev - "Велик майстор"
За преинсталация на софтуер на дънна платка.
съб юли 18, 2020 9:04 pmLazarGanev написа:
За преинсталация на софтуер на дънна платка.
Благодаря за бързите ви отговори господа и лека ви вечер.
stridata - специалист
Здравейте. Пак аз! Пред дилема съм... Ако може отново за малко помощ. Тази година по моя вина, шнека ми се скъси с 4-5 сантиметра. Сега се чудя аз ли да се пробвам да си го сменя или да си викна инсталатор? Накой от инсталаторите в групата може ли да ми каже какво би ми струвало ако го е правил?
вт юли 21, 2020 8:23 pmstridata написа:
Здравейте. Пак аз! Пред дилема съм... Ако може отново за малко помощ. Тази година по моя вина, шнека ми се скъси с 4-5 сантиметра. Сега се чудя аз ли да се пробвам да си го сменя или да си викна инсталатор? Накой от инсталаторите в групата може ли да ми каже какво би ми струвало ако го е правил?
Хахаа, Страдивари!! Те ти преоразмерена мощност, съспенди, 1степен, съспенди...
Имах парче пружина, но го изпратих на колега от форума, дето поема.
Не зная от къде ще се намери, за да замениш. Колегата извади късмет, инак било скъпо, но аз лично не съм го установил.
Предлагам и на теб- запрятай ръкави, вади го, нагрявай, разтягай, закалявай!
Ако не ти фата око- инсталатора ще те оправи.
brassSob - специалист
Здравей, сменя се лесно. Трябва ти пружина само без съединителя. Съединителя ти е ОК. Вероятно ще се прецака болта който ги свързва, но той ще е нещо символично.
gnt69 - майстор
Смъкваш запъваш го някъде, в моя случай оайзен на порта и с едно коланче с тресчотка го разпъваш, трябва да стане 30 сантиметра. После ако се е укривило го съветваш с чук да се изправи и монтираш. Сега за закаляване не разбирам. :partyman:

В неделя припалих да се усуши котела и да развъртят помпите че ръчката на почистващия механизъм беше взела да заяжда.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: