Видях само зарядни 12 в 50 вата и отделно комплектите зарядно с батерия 20в 2 Ач. Може да е имало и други, но не гледах съсредоточено, че отидох основно за ядене. Е не ми се размина един лазерен нивелир. 

чет юли 23, 2020 6:18 pmdido uzunov написа: Ако е на цена като в немско, защо да не е добра оферта? (ако всичко му е реално). Инвеирторно, 200А, 3 в 1, работи с газ, евро шланг, сервиз......и да не забравяме, че като не ти хареса можеш да го върнеш. На цена от 400лв (пак казвам ако е такава) си е оферта. Какво Хасковско ще си вземеш за тези пари? Друг е момента, че доста от хората на които им трябва такава техника са си закупили (вече са достъпни за хоби употреба) или дали изобщо могат да заделят пари. За домашни нужди мисля, че е перфектен.Цената в немския сайт е 223€. За тези пари има и доста по добри от хасковските. Но са без ВИГ. А при лидълското не са три, а са четери метода на заваряване, плюс това е и със синергично управление. А доколкото видях то работи доста добре..Така че за домашни нужди машинката е повече от добра!![]()
пет юли 24, 2020 5:26 pmDeyanS написа: Здравейте! Имате ли впечатления от тези два продукта - шкаф за баня и климатична станция.Шкафа ще изкара няколко години. Аз вече смених един- този под мивката дето се слага.
От тази серия шкафове дали имат добра издържливост на влага? - в моя случай засега единственото предвидено място е под пряко влияния на вода.
Климатичната станция я предвиждам за стая с новородено бебе и кака му на 3 години. Имаме много влага и прах, образуват се и плесени, и горе долу да следя за какво става дума.
https://bg.cat-ret.assets.lidl/catalog4 ... 0536_0.jpg
https://bg.cat-ret.assets.lidl/catalog4 ... 1154_0.jpg
пет юли 24, 2020 5:46 pmburkov написа: Има ли причина за влагата и праха?Има да. Опитвам се доколкото мога и знам да контролирам. Обмисляме покупка на влагоабсорбатор.
пет юли 24, 2020 9:16 pmcholev написа: Шкафа ще изкара няколко години.Благодаря за отговора. Беше ли ти шкафа постоянно мокрен? При нас ще се падна срещу душа.
съб юли 25, 2020 12:06 pmDeyanS написа:Непосредсвенно до душа макар и завеса.пет юли 24, 2020 5:46 pmburkov написа: Има ли причина за влагата и праха?пет юли 24, 2020 9:16 pmcholev написа: Шкафа ще изкара няколко години.Благодаря за отговора. Беше ли ти шкафа постоянно мокрен? При нас ще се падна срещу душа.
И все пак смяташ ли, че тази станция мери точно, достатъчно че да ми бъде полезно?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: