• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
mim - специалист
n_a:
между кухнята и трапезарията има ВиК и комин, и може би и някакъв носещ елемент, защото е по-дебело отколкото при вратата, това е сивото там
евентуално може да се разшири вратата с не повече от 15см, но за толкова малко няма смисъл

ще ги запушим течовета, още тия дни, никак не ме влече идеята да живеем в блато или каквото и да правим да се разрушава на първия дъжд

Fortune:
тече под прозореца, определено не е конденз и тече само при дъжд
дограмите са пвц
моята спалня е била детска, моята дневна е била трапезария и спалня :? какво е било преди това си нямам идея
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
mim, като имаш време, снеми мерки разни. Снимай и малко стени. Тези с ВиК и то общ план. Порталът и барът са разглобяеми, което навява разни идеи.
bager - специалист
mim, честито! Много години и безброй радостни моменти да имате в апартамента!
А тоя бар е наистина интересен.
На първо време ти е най-важен теча. Що не пробваш някоя хидроизолация на полимерна основа, има ги най- различни. Мажат се с четка на няколко пласта и се разтягат доста преди скъсване. Поне до пролетта ще издържи. А след това то е ясно- както трябва.
Успех с ремонта и поздрави.
Fortune - специалист
mim написа:
Fortune:
тече под прозореца, определено не е конденз и тече само при дъжд
дограмите са пвц
моята спалня е била детска, моята дневна е била трапезария и спалня :? какво е било преди това си нямам идея
Значи няма полза от смяна на прозорците, и нови да сложиш пак ще са ПВЦ, та съветите до тук са си ОК, преместваш кабелната по-нагоре, махаш плочките-перваз, изкъртваш напуканото и обръщаш наново около прозореца. Задължително в долния край на прозорците от външна страна трябва да се виждат дупчиците. Относно кабела - аз също не дадох да ми пробиват дограмата, дори като слагах външните ПВЦ щори, това беше изричното ми условие. Ама то малка дупчица, ама нищо няма да и стане - не. И то си имало начини - например за въженцето за макарата си дойдоха с едно нещо като пружинка - пробиха стената и вложиха пружинката - досега никакъв проблем въпреки ежедневно вдигане и сваляне на щората.
кака Лара - специалист
барът наистина е уникален!! :shock:
mim - специалист
по желание на публиката, малко детайли от бара :-D

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

ии малко в пеоцес на работа, сваляне на тапетите
Изображение
Изображение

свалихме и онази преградна стена, беше сглобена с едни зли скрити пирони! между панелите и в стените, тавана и пода, заковани за паркета. Добре че там ще пренареждаме и циклим паркета, но сега ще кърпим стената, беше неизбежно
успяха да оцелеят всички стъкла и дървени елементи, мъжете срязаха просто пироните, защото иначе щетите щяха да са по-големи, а работата няколко дена
LZ - специалист
Страхотен е тоя бар!
Fortune - специалист
mim написа:
по желание на публиката, малко детайли от бара :-D
Барът ти е "малко" съкровище. Та той трябва да е в основата на цялата идея по обзавеждането! Просто уникат, със сигурност няма да има такъв хол като твоя.
Малиии, масив!
Ох даже леко ти завиждам! Не че има място за такава мебел вкъщи.
На каква възраст ти е бара? :)
silllveto - Майсторица
Този бар е страхотен и не е по-дълбок от 40см, така че само привидно заема много място. Въпросът е дали ще се комбинира стилово с останалата част от обзавеждането.
mim - специалист
барът го има има в скицата най-горе и се събира в единствената стая, в която всяка мебел ми е излишна - студиото :x
само защото има добри качества все още не е тръгнал да си търси друг стопанин
а един ден тая стая е предвидена за детска, тогава пък съвсем не му е място там :cry:
но пък сега ми хрумва да иде в старото вкъщи :-D
ще го измислим
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "моето ново вкъщи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: