вт юли 28, 2020 12:53 pmkr1100 написа: В събота от 9:30 до 17:10 поливане на дръвцата / минавка ,че снощи валя порой сума ти време/.Тази година, аномалии да искаш - много хора се оплакват, че от едно пакетче семе излизат заявените домати и чери, при нас бамите също са от 3 см. до 30 см. височина, а са на едно и също място с едно и също гледане. Общо взето може да се каже хамава работа, но борбата продължава.
Тази година пак имам аномалии. От 1 пакетче семе за бамя,еднакво садене, гледане ,присаждане. Едните щъкат едва едва , а има 1 БамиЩе дето листата му са по 40-50 см и прави бами като малки краставички тип Гергана, а и расте на поразия.
Другия парадокс е, че имам 1 цигулка голяма и почти пожълтяла , а е рано много / полива се/, а другите са сочно зелени.![]()
Патладжана 2ра проба / 1 я изгни/ съфти и има патладжанчета.
Моите тикви цигулки миналата година половината цигулки, половината детски топки.
[/quote]
Re - абе намалява количеството. 2018 г - 63 само цигулки. 2019- 47 общо , но половината кръгли

Само семки от дълги цигулки съм събирал и пак има кръгли

Доматите никакви, виж с краставици взех да храня на комшията кравите

Re - домати има , но с краставиците нещо ? цвят много , а малко краставици.
Абе седя и си мисля - много вода съм хвърлил май

Вида 1 я дават 1,5л/сек. Да е 1л/сек пак се събира много вода за 7ч. и 40 мин - слагам спиране на помпата за преместване на маркуча .Това са 60л/ мин.