В летните дни климатикът ми отделя по 10 и повече литра вода за денонощие - става въпрос за типичния варненски влажен въздух. При теб не знам каква е влажността и на какво викаш "инцидентно" повишаване, но не виждам как тази каничка ще прекара през себе си въздуха в едно помещение от 20 квадрата т.е. около 56 кубика - някой трябва да накара всичкия този въздух да мине през каничката, да контактува с таблетката и да се върне в стаята с намалена влажност.
ср авг 05, 2020 10:49 amKondor1 написа: Ако успява да се събира вода в контейнера, значи работи някак. Колко бавно я събира и колко обем или време издържат таблетките са други въпроси, но определено няма нито място за голям влагоуловител нито имам намерение да стои постоянно включен и бучащ. Идеята е при инцидентно повишаване на влагата да я обира, а не че мястото е постоянно влажно и трябва да се суши.Ако това е успокоително - купвай си

Какво е това инцидентно повишаване на влагата?
Първо ми се струва, че ти трябва влагомер. Щото я като си припикам панталона и ми е влажно, ама влагомера на стената туй го не отчита