• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Всичко за дърводелството
ZEDYCUS - майстор
Не знам дали имат, най добре на място да провериш за Боша. То да ти кажа не знам и дали продават тая марка.
PIP - майстор
ср авг 05, 2020 2:26 pmmavryt4o написа:
вт авг 04, 2020 11:50 amZEDYCUS написа:
Makita RP2301FC, няма политическа тайна :lol: , спестих фирмите производители, за да не правя реклама и да наруша някакви правила на форума,. Фрезерите са CMT 991.503.11. Ако мога да си закупя цанга с гайка с метрични размери ще е чудесно , бих се и окомплектовал и с два преходника за 8 и 6 мм (вчера гледах, че са на цена под 10лв). Та вече въпросът е има ли за този модел цанга с гайка на метрични размери и от къде да я закупя? :?: Благодаря за насоките, има светлина в тунела. :) ....също да попитам с какво мога да си почиствам фрезерите?
С кореселин, газ или терпентин, квото имаш. Фрезата е хубава, фрезерите и те, честито. То за същия модел фреза търсих и аз цангата. :lol:
Николай ти е казал къде я има, в магазините на Томика също. Но е по лесно с гайката да се сменя, иначе трябва да ръчкаш с отверка за да я изкараш от там.
В онлайн магазина на томика нищо не намирам под цанга. Дали имат 8мм за бош gof1200 се водеше
Подхода ти е грешен, първо намери каталожния номер на цангата за твоя модел в официалния сайт на бош (модела дето си дал според мен не съществува - gof са сините модели pof са зелените, 1200 е зелен модел) и с него търси от къде да го купиш. Може да пробваш и направо да звъннеш в бош и да питаш - продават части на същите цени като по магазините. Най-важното е цангата да е оригинална.
nikolson - майстор
Бош продават цангата с гайката за малките модели.
40-44 лева е комплекта
EDI - майстор
1200 има и GOF, сините цанги май са два модела.С голямата и малката гайка, но си трябва номера, както се спомена.За Бош има всякакви цанги, не са дефицит.
EDI - майстор
Има GOF 1200 и 1200а, но не са чак толкова масови, но това не е важно.Цангите и хайките са уни, стават за няколко модела.
mavryt4o - майстор
ср авг 05, 2020 9:34 pmEDI написа:
Има GOF 1200 и 1200а, но не са чак толкова масови, но това не е важно.Цангите и хайките са уни, стават за няколко модела.
Това е модела. Ще търся само цанга за нея 8мм защото имам гайка и не виждам смисъл още 30 лв за една гайка. Иначе някой ако иска имам 2 гайки с цанги за модела 6 и 6.35 мм бих му ги подарил.

Прикачен файл

c84ef0867c2c9c0d6567f5f2a9f60330.jpeg
c84ef0867c2c9c0d6567f5f2a9f60330.jpeg (72.14 KиБ) Видяна 1128 пъти
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Фрезери за оберфреза" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: