Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
нед апр 15, 2018 11:03 pmk_garchev написа:
Заглавието не е както трябва и не знам дали съм уцелил раздела,така че ще помоля администраторите да преместят темата,ако е в грешен раздел.
Така,решил да сложа няколко лампи в градината-примерно нещо такова https://www.home-max.bg/vunshna-lampa-malmo-45sm/ Имам няколко въпроса- с каква IP защите трябва да са,защото ще са под директен обстрел от дъжда?Кабелите ще вървят под земята,трябва ли някакви специални кабели?Трябва ли да са в нещо мушнати,примерно гофре?Имам идея да ги направя със соларно зареждане,залужава ли си?Какво ще ми трябва и някаква съвсем орентировъчна цена за цялото нещо,примерно за 5-6 лампи?
пробвайте тази лампа, ..., =D> добра защита и не се притеснява от ръжда, аз си поставих, горещо препоръчвам
Последна промяна от Virtex на пет авг 07, 2020 11:45 pm, променено общо 1 път.
Причина: реклама
MamaMy - майстор
Васко, набрах коловете и ги нарязах на ситно с олио и лук. Доматите какво да ги правя? :?
Нали се регистрира само да помогнеш на човека с една лека рекламка та затуй питам :roll:
Той от преди две години се препъва из тъмниците и чака да се появиш и да го осветлиш :-D
Последна промяна от MamaMy на пет авг 07, 2020 5:33 pm, променено общо 1 път.
пет авг 07, 2020 5:23 pmВасил2011 написа:
нед апр 15, 2018 11:03 pmk_garchev написа:
Заглавието не е както трябва и не знам дали съм уцелил раздела,така че ще помоля администраторите да преместят темата,ако е в грешен раздел.
Така,решил да сложа няколко лампи в градината-примерно нещо такова https://www.home-max.bg/vunshna-lampa-malmo-45sm/ Имам няколко въпроса- с каква IP защите трябва да са,защото ще са под директен обстрел от дъжда?Кабелите ще вървят под земята,трябва ли някакви специални кабели?Трябва ли да са в нещо мушнати,примерно гофре?Имам идея да ги направя със соларно зареждане,залужава ли си?Какво ще ми трябва и някаква съвсем орентировъчна цена за цялото нещо,примерно за 5-6 лампи?
пробвайте тази лампа, реклама , =D> добра защита и не се притеснява от ръжда, аз си поставих, горещо препоръчвам
Последна промяна от Virtex на пет авг 07, 2020 11:45 pm, променено общо 1 път.
Причина: реклама
hidrazin - майстор
пет авг 07, 2020 5:23 pmВасил2011 написа:
... не се притеснява от ръжда...
Ми тези пластмасови боклуци как да се притесняват от ръжда???
Абе Василчо, няма кой да купи тези измишльотини от магазин без адрес.
Вероятно са мошеници...
:partyman:

Тема "offtopic от Лампи в градина." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: