• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
velsi - Почетен майстор
Така е. Винаги може да се нагоди нещо. Но като гледам качеството на проекта и дизайна.... явно се търси лукс изпълнение. Аматьорски решения в този случай май не се предвиждат.
Тани - модератор
Че какво му е аматьорското на моето предложение! Всичко ще е изпълнено с професионални материали , външния вид ще е почти същия , че дори нама да има фуги между платната като на снимката определено ще е по здраво а аз панти и заключалка могат да се ползват съюите , като на снимката! Това с какви профили е изградено според тебе?Аз имам известни съмнения!
Извинявайте, че се включвам толкова късно.
Наистина идеята на тази ламарина е да се постигне релеф. А и си изглежда по-добре така. Иначе и ние мислихме да е само с фолио.
Стените ще са от един ПВЦ материал, но му забравих името. Много е лек, а същевременно здрав, а го има и в различни цветове и няма да се налага да лепим фолио допълнително или пък да се боядисва. На него може и да се напечата нещо, ако решим да отпадне ламарината.
Аз ходих в една фирма за алуминиева дограма и там ми показаха един профил за търговски щандове със шестоъгълни стени. Правиш си конструкцията и просто пъхаш листа в канала. Само че тогава мислехме да е плъзгаща врата и не съм ги питал дали може с панти. Според вас ще стане ли.
И последно, наистина големия проблем е огъването на профилите. Ако имате още идеи споделяите. Така като си говорите ми се избистрят много неща.
Благодаря
velsi - Почетен майстор
Показали са ти профили за търговско, щото няма какво друго да ти покажат с тези размери. Стандартните профили за врати (че дори и за прозорци) са доста по-масивни. Огъването не е толкова проблемно, колкото скъпо. И много малко фирми имат машина за огъване.
Благодаря,
май за сега към това сме се ориентирали, но ще продължаваме да търсим варианти, така че ако някой има още идеи нека да пише. Както и ако знае някоя фирма в София, която да може да огъне профилите, нека прати координати, а ние ще видим дали си струва парите.
Чао за сега и ако се сетите нещо пишете. Ние също ще търсим начини.
  • 1
  • 2

Тема "Съблекални за соларно студио" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: