• 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 370
Нека намерим най-тънките цени.
kuger - майстор
Имам и такъв, студен резерв :mrgreen:
Иначе поливам с по-стария модел.
Virtex - майстор
ср авг 12, 2020 9:04 amzz_stefanov написа:
]Имах такива проблеми с предишния. И аз си мислех че е от към батериите, но се оказа, че има студена спойка на захранването от към платката. Поравимо е, но си бях купил нов и още не съм го поправил.
Мерси, ще го погледна тогава. Мислех да си вземам нов, ще видя с този какво ще стане.
kuger - майстор
ср авг 12, 2020 12:22 pmVirtex написа:
]Имах такива проблеми с предишния. И аз си мислех че е от към батериите, но се оказа, че има студена спойка на захранването от към платката. Поравимо е, но си бях купил нов и още не съм го поправил.
Мерси, ще го погледна тогава. Мислех да си вземам нов, ще видя с този какво ще стане.
Аа, не! Преди да си го разкостил никаква смяна! Често проблема е много дребен. Преди да поставя диагноза "за кръглата папка" , разглобявам, проверявам и тогава "папката" :-D
zz_stefanov - майстор
ср авг 12, 2020 12:42 pmkuger написа:
ср авг 12, 2020 12:22 pmVirtex написа:
Аа, не! Преди да си го разкостил никаква смяна! Често проблема е много дребен. Преди да поставя диагноза "за кръглата папка" , разглобявам, проверявам и тогава "папката" :-D
Бях купил нов, защо този започна да прави номера, а усетих че не е от батериите.
На село намаше как да се занимавам с него.
Гост - специалист
Нещо за инверторния електрожен, който пускат другата седмица- Какво мислите- ще върши ли работа за домашма употреба?
cat - специалист
По добре мъника от АиГ цената е същата ампеража и той , а чувам добри отзиви от колеги .

https://profishop-bg.com/AIG-Welding/In ... 61c67.html
mastodonta - специалист
Стегите, които бяха пуснали днеска са пълен боклук. Да не се подлъже някой да си вземе.
Virtex - майстор
Имах такива проблеми с предишния. И аз си мислех че е от към батериите, но се оказа, че има студена спойка на захранването от към платката. Поравимо е, но си бях купил нов и още не съм го поправил.
+
ср авг 12, 2020 12:42 pmkuger написа:
Минах с поялника където видях спойка. Засега е стабилен в домашни условия. Изостава само с минута на 24 часа (или поне според засичане). Ако и през седмицата не забие, значи е било от това :-D
kendal - специалист
чет авг 13, 2020 7:03 pmmastodonta написа:
Стегите, които бяха пуснали днеска са пълен боклук. Да не се подлъже някой да си вземе.
Нещо повече по въпроса да кажеш колега?
kr1100 - майстор
[quote=Virtex
..Минах с поялника където видях спойка. Засега е стабилен в домашни условия. Изостава само с минута на 24 часа (или поне според засичане). Ако и през седмицата не забие, значи е било от това :-D
[/quote]
Офф - като поливате от чешмата с този уж комп . следите ли водомера ??
Не е по темата , но на 3.07 си монтирах водомер на изхода за капковото / от кладенец поливам/ за 1 месец до 3.08 --- 39 м3 :shock:
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 370

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: